Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szárligeti hulladékmező 1-es főút mellett - Hulladekvadasz.hu

Szárligeti hulladékmező 1-es főút mellett

Szárligeti hulladékmező bárki által elérhető, csupán az 1-es főútról kell lekanyarodnia és máris szemetelhet. Megoldás talán a bejelentés hatására érkezhet.

A településről hasonlóan egy bekötő/külterületi részéről érkezett már bejelentés, ami ide kattintva megtekinthető.

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Pontos cím vagy GPS koordináta: Budapest felé az 1-es főúthoz bekötő úton, a kereszteződés előtt 1-200m-re jobb oldalon. Egy kb. 50m-es útszakasz mindkét oldalán rengeteg szemét. Van amit már a gaz is benőtt és kezdi eltakarni a szemetet, de az én szememet nagyon is szúrta. A másik szárligeti szemétlerakóval együtt biztosan több köbméternyi hulladékot jelent. Ezen kívül van másik kettő hely is (összesen 4), de az jelentéktelen pár zsákot jelent csupán.

Azt elkezdtem kerékpárral hazahordani, de ezzel a konténernyi mennyiséggel nem tudok mit kezdeni, ezért is kérem a segítségeteket. Nagyon szívesen segítek az összeszedésben és a benzines bozótvágóm is elviszem a helyszínre, hogy hozzáférhessünk a szeméthez.

Tényleg nagy mennyiség, szétszórt területen.

Az említett bekötőút kb. 2km hosszú, ahol 1-2 hónappal ezelőtt gyalog több mint 2db 120l-es zsákot szedtem össze és toltam haza kerékpárral. De csak napokig volt szűz a terület, mert ismét elkezdtek szaporodni az italos dobozok stb. Tudom szinte hetente lehetne szedegetni, amire azért nincs kapacitásom, de idén még 1x végigmegyek rajta.

Csak 3 képet lehet feltölteni, de tudtam volna még 10-et készíteni, mert annyifelé volt szétterítve. Nem kis munka lesz, mert mint említettem ki is kell szabadítani a fák és a gaz közé bedobált zsákokat és apróbb szemeteket, de számíthattok a segítségemre.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.08. – A bejelentés közel 1 hónappal később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Helyszín/GPS: 47.510857, 18.487237

[codepeople-post-map]

A szárligeti hulladékmező helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...