Szemét és számla a tápiószecsői szemétdombon

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Szemét és számla is található hónapok óta a helyi hulladékvadászunk szerint a Tápiószecső Magdolna telep Eötvös utca végén.

A bejelentő előzetesen megkeresett minket. Mi azt javasoltuk jelentse be az illetékes önkormányzatnál, de állítása szerint az eltelt két hónapban nem történt semmi az üggyel kapcsolatban. Talán majd most.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Április végén már írtam Önöknek a facebookon amikor tanácsot kértem a keletkezett szeméthalmazzal kapcsolatban. Akkor bejelentettem az Önkormányzatnak a problémát, akik azt ígérték intézkednek. Sajnos ez több mint 2 hónap alatt nem történt meg a szemét pedig csak gyűlik. Kérem segítsenek!

A szemét helye: Tápiószecső Magdolnatelep Eötvös utca vége. Köszönettel”

A bejelentés időpontja: 2018.07.09.  – A bejelentés közel 1 hónappal később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Helyszín/GPS: 47.450629, 19.576639

[codepeople-post-map]

A szemét és számla helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: