Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Zuglói Örökzöld Óvoda mellé hányt hulladék - Hulladekvadasz.hu

Zuglói Örökzöld Óvoda mellé hányt hulladék

A zuglói Örökzöld Óvoda mellett szeméttel telehányt terület található, az Ungvár utca és  Nezsider park sarkán. A gyerekek naponta ezt láthatják.

Szörnyű és egyben lehangoló is, hogy világunk napról napra egyre jobban belesüpped a hulladékba. A felnövekvő nemzedékek élete már a hulladék elleni harcról fog szólni. Budapest XIV. kerület korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

Főként kommunális hulladék található a helyszínen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Főként kommunális hulladék található a helyszínen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A megadott címen valaki fekete zsákokba ruhát és egyéb kiselejtezett háztartási eszközöket tett ki a tiltó tábla ellenére, amit azóta szétszórtak a területen.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.10.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.527256, 19.100998

[codepeople-post-map]

A zuglói Örökzöld Óvoda helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...