Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Zuglói Örökzöld Óvoda mellé hányt hulladék

A zuglói Örökzöld Óvoda mellett szeméttel telehányt terület található, az Ungvár utca és  Nezsider park sarkán. A gyerekek naponta ezt láthatják.

Szörnyű és egyben lehangoló is, hogy világunk napról napra egyre jobban belesüpped a hulladékba. A felnövekvő nemzedékek élete már a hulladék elleni harcról fog szólni. Budapest XIV. kerület korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

Főként kommunális hulladék található a helyszínen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Főként kommunális hulladék található a helyszínen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A megadott címen valaki fekete zsákokba ruhát és egyéb kiselejtezett háztartási eszközöket tett ki a tiltó tábla ellenére, amit azóta szétszórtak a területen.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.10.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.527256, 19.100998

A zuglói Örökzöld Óvoda helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek