Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Nemzeti Park tönkretétele hulladékkal - Hulladekvadasz.hu

Nemzeti Park tönkretétele hulladékkal

Nemzeti Park tönkretétele Csobánkán, avagy egy nyílt provokációnak lehetünk tanúi, ahol szemetelő szándékosan a Duna-Ipoly Nemzeti Park határait jelölő táblához tette le hulladékát.


Sajnos nagyon gyakran találkozunk hasonló esetekkel, ahol a szemetelő csúfot űz a természet őreivel és meggyalázza környezetünk tisztaságát. Felettébb bosszantó és undorító viselkedési forma ez.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Elképesztő pofátlanság, hogy valaki a természetvédelmi és nemzeti parkot jelölő tábla közelébe hajítja a műanyag hulladékait. Nem egy cigicsikkről, vagy papírzacskóról van szó, vagy egy véletlenül elkallódó PET palackról. Több zsák szemét éktelenkedik az út melletti  kiállóban, ami klasszikus hulladéklerakó terület szokott lenni.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.12.

Hulladék jellege: kommunális, műanyag.

Helyszín/GPS: 47.629549, 18.936528

[codepeople-post-map]

A Duna-Ipoly Nemzeti Park tönkretétele ne történhessen meg a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak, illetve a nemzeti park kezelőjének.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...