Rendszám nélküli furgon a zuglói Mályva utcában

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Rendszám nélküli furgon található a zuglói Mályva utcában. A bejelentő állítása szerint már bejelentette az illetékesnél, de Peugeot furgont még mindig ott van.

Budapest XIV. kerülete egyértelműen a Főváros autóroncs temetője. Erről tanúskodik a honlapunkra érkezett több tucat bejelentés “elhagyott – magára hagyott” autókról. Íme a következő.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Tisztelt Hölgyem/ Uram, Szeretnék bejelenteni egy elhagyott ócska rendszám nélküli Peugeot furgont, amelyet az Önkormányzat bejelentésem ellenére sem szállított el ezidáig. A bejelentést aug 3-án tettem, akkor azt mondták intézkednek, ma újra hívtam őket, akkor már azt a tájékoztatást adták,nem  kötelességük elszállítani, várjak. Az autó nem túl idili látvány egy kertvárosi környezetben, ráadásul foglalja az amúgy is kevés parkolók egyikét. Kérem segítsenek az ügy mihamarabbi lezárásában.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.22.

Hulladék jellege: rendszám nélküli autó.

Helyszín/GPS: Budapest XIV. kerület Mályva u. 38.

[codepeople-post-map]

A rendszám nélküli furgon elszállításával kapcsolatban felvesszük a kapcsolatot Zugló Önkormányzati Rendészetével.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: