Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Rendszám nélküli furgon a zuglói Mályva utcában

Rendszám nélküli furgon található a zuglói Mályva utcában. A bejelentő állítása szerint már bejelentette az illetékesnél, de Peugeot furgont még mindig ott van.

Budapest XIV. kerülete egyértelműen a Főváros autóroncs temetője. Erről tanúskodik a honlapunkra érkezett több tucat bejelentés “elhagyott – magára hagyott” autókról. Íme a következő.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Tisztelt Hölgyem/ Uram, Szeretnék bejelenteni egy elhagyott ócska rendszám nélküli Peugeot furgont, amelyet az Önkormányzat bejelentésem ellenére sem szállított el ezidáig. A bejelentést aug 3-án tettem, akkor azt mondták intézkednek, ma újra hívtam őket, akkor már azt a tájékoztatást adták,nem  kötelességük elszállítani, várjak. Az autó nem túl idili látvány egy kertvárosi környezetben, ráadásul foglalja az amúgy is kevés parkolók egyikét. Kérem segítsenek az ügy mihamarabbi lezárásában.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.22.

Hulladék jellege: rendszám nélküli autó.

Helyszín/GPS: Budapest XIV. kerület Mályva u. 38.

A rendszám nélküli furgon elszállításával kapcsolatban felvesszük a kapcsolatot Zugló Önkormányzati Rendészetével.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek