Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Rendszám nélküli furgon a zuglói Mályva utcában - Hulladekvadasz.hu

Rendszám nélküli furgon a zuglói Mályva utcában

Rendszám nélküli furgon található a zuglói Mályva utcában. A bejelentő állítása szerint már bejelentette az illetékesnél, de Peugeot furgont még mindig ott van.

Budapest XIV. kerülete egyértelműen a Főváros autóroncs temetője. Erről tanúskodik a honlapunkra érkezett több tucat bejelentés „elhagyott – magára hagyott” autókról. Íme a következő.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Tisztelt Hölgyem/ Uram, Szeretnék bejelenteni egy elhagyott ócska rendszám nélküli Peugeot furgont, amelyet az Önkormányzat bejelentésem ellenére sem szállított el ezidáig. A bejelentést aug 3-án tettem, akkor azt mondták intézkednek, ma újra hívtam őket, akkor már azt a tájékoztatást adták,nem  kötelességük elszállítani, várjak. Az autó nem túl idili látvány egy kertvárosi környezetben, ráadásul foglalja az amúgy is kevés parkolók egyikét. Kérem segítsenek az ügy mihamarabbi lezárásában.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.22.

Hulladék jellege: rendszám nélküli autó.

Helyszín/GPS: Budapest XIV. kerület Mályva u. 38.

[codepeople-post-map]

A rendszám nélküli furgon elszállításával kapcsolatban felvesszük a kapcsolatot Zugló Önkormányzati Rendészetével.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...