Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hulladékvadász Teszedd akció JÖN | Zugló

A Hulladékvadász Teszedd akció alkalmával a JÖN Alapítvány Budapest XIV. kerületébe, Zuglóba invitálja a tenni akaró önkénteseket március 24-én.

Méghozzá egy olyan budapesti helyszínre, ami Budapest pesti oldalának szinte a kellős közepén található, párhuzamosan a Hungária körúttal. Ez a helyszín a Francia út., ami egyben Budapest egyik legszemetesebb közlekedési útvonala.

Erről a helyszínről kaptuk eddig a legtöbb bejelentést a honlapunk 3 éves fennállása óta. Az illegális hulladéklerakások felszámolása utána ismét rengeteg hulladék kerül ki a szemetelők folyamatos visszatérésének köszönhetően, mivel a tettenérések csekély száma (ha egyáltalán van) nem rettenti vissza a szemetelőket. A terület részben MÁV terület, részben az illetékes önkormányzaté.

A zuglói Francia út, ahol talán egy Teszedd elég lehet a sikerhez?

A zuglói Francia út, ahol talán egy Teszedd elég lehet a sikerhez?

Hol több tonna építési hulladék lerakásáról vagy éppen drogos fecskendők szétdobált utcaképéről kaptunk bejelentéseket. A takarítást nem győzik fizetni az illetékes szervek így hamar, akár egy hónap alatt is újabb és újabb milliós takarítási költségekkel néznek farkasszemet az illetékesek.

A JÖN / Hulladékvadász Teszedd eseményére közvetlenül ide kattintva lehet csatlakozni!

A JÖN / Hulladékvadász csapata 2017-ben több mint 100 önkéntessel takarította ki a Népszigetet.

A JÖN / Hulladékvadász csapata 2017-ben több mint 100 önkéntessel takarította ki a Népszigetet.

Minden tenni akaró önkéntest várunk szeretettel a Hulladékvadász Teszedd akció alkalmából, Zuglóba, a Francia út 31. szám elé.


JÖN az ország többi pontján!

A környezetvédelmi szervezetünk az ország több pontján is várja a lelkes tenni akaró önkénteseket Teszedd alkalmából:

A JÖN Alapítvány / Hulladékvadász rendszeres részvevője a Teszedd akciónak. Korábban a budapesti Ördög-árkot és a Népszigetet takarítottuk ki.


Mi is az a Teszedd?

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. Idén immár nyolcadik alkalommal valósul meg. A szemétgyűjtési akció keretében szerte az országban „nagytakarítanak” a TeSzedd! önkéntesei.

2019 évében március 18-tól egészen március 24-ig tart, egy teljes héten át, az Európai Fenntarthatósági témahét alatt. Idén több mint 240 ezer önkéntes regisztrált, hogy ott lesz a Teszedd eseménysorozaton. Reméljük a segítségükkel egy tisztább és környezettudatosabb Magyarországon élhetünk áprilistól.

Teszeddre fel!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek