Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékvadász Teszedd akció JÖN | Zugló - Hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász Teszedd akció JÖN | Zugló

A Hulladékvadász Teszedd akció alkalmával a JÖN Alapítvány Budapest XIV. kerületébe, Zuglóba invitálja a tenni akaró önkénteseket március 24-én.

Méghozzá egy olyan budapesti helyszínre, ami Budapest pesti oldalának szinte a kellős közepén található, párhuzamosan a Hungária körúttal. Ez a helyszín a Francia út., ami egyben Budapest egyik legszemetesebb közlekedési útvonala.

Erről a helyszínről kaptuk eddig a legtöbb bejelentést a honlapunk 3 éves fennállása óta. Az illegális hulladéklerakások felszámolása utána ismét rengeteg hulladék kerül ki a szemetelők folyamatos visszatérésének köszönhetően, mivel a tettenérések csekély száma (ha egyáltalán van) nem rettenti vissza a szemetelőket. A terület részben MÁV terület, részben az illetékes önkormányzaté.

A zuglói Francia út, ahol talán egy Teszedd elég lehet a sikerhez?

A zuglói Francia út, ahol talán egy Teszedd elég lehet a sikerhez?

Hol több tonna építési hulladék lerakásáról vagy éppen drogos fecskendők szétdobált utcaképéről kaptunk bejelentéseket. A takarítást nem győzik fizetni az illetékes szervek így hamar, akár egy hónap alatt is újabb és újabb milliós takarítási költségekkel néznek farkasszemet az illetékesek.

A JÖN / Hulladékvadász Teszedd eseményére közvetlenül ide kattintva lehet csatlakozni!

A JÖN / Hulladékvadász csapata 2017-ben több mint 100 önkéntessel takarította ki a Népszigetet.

A JÖN / Hulladékvadász csapata 2017-ben több mint 100 önkéntessel takarította ki a Népszigetet.

Minden tenni akaró önkéntest várunk szeretettel a Hulladékvadász Teszedd akció alkalmából, Zuglóba, a Francia út 31. szám elé.


JÖN az ország többi pontján!

A környezetvédelmi szervezetünk az ország több pontján is várja a lelkes tenni akaró önkénteseket Teszedd alkalmából:

A JÖN Alapítvány / Hulladékvadász rendszeres részvevője a Teszedd akciónak. Korábban a budapesti Ördög-árkot és a Népszigetet takarítottuk ki.


Mi is az a Teszedd?

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. Idén immár nyolcadik alkalommal valósul meg. A szemétgyűjtési akció keretében szerte az országban „nagytakarítanak” a TeSzedd! önkéntesei.

2019 évében március 18-tól egészen március 24-ig tart, egy teljes héten át, az Európai Fenntarthatósági témahét alatt. Idén több mint 240 ezer önkéntes regisztrált, hogy ott lesz a Teszedd eseménysorozaton. Reméljük a segítségükkel egy tisztább és környezettudatosabb Magyarországon élhetünk áprilistól.

Teszeddre fel!

You may also like...