Szeméttelep a Városliget mellett

Szeméttelep alakult ki a Városliget mellett, ahol évről évre egyre több illegális hulladékrakás történik. Vajon ki állíthatja meg a szemetelőket?

A Hungária körút felüljárója alatti terület főként a MÁV tulajdonát képezi, de a probléma nem miattuk, hanem a visszatérő rendszeres köztisztasági büntettet elkövető szemetelők miatt alakul ki. A képeket elnézve a mostani állapotok a legkritikusabbak.

Korábban LEVADÁSZTAK egy tettest a területen, ami után az aktuális szervezetek feljelentéssel éltek a helyi szerveknél.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! A Róbert Károly körúti felüljáró alatt a vasúti sínek mellett nagy mennyiségű háztartási, házfelújításból származó és egyéb hulladékot észleltem.”

Hulladék jelleg: kommunális, építési.

Városliget melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális szerveknek.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet