Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szeméttelep a Városliget mellett - Hulladekvadasz.hu

Szeméttelep a Városliget mellett

Szeméttelep alakult ki a Városliget mellett, ahol évről évre egyre több illegális hulladékrakás történik. Vajon ki állíthatja meg a szemetelőket?

A Hungária körút felüljárója alatti terület főként a MÁV tulajdonát képezi, de a probléma nem miattuk, hanem a visszatérő rendszeres köztisztasági büntettet elkövető szemetelők miatt alakul ki. A képeket elnézve a mostani állapotok a legkritikusabbak.

Korábban LEVADÁSZTAK egy tettest a területen, ami után az aktuális szervezetek feljelentéssel éltek a helyi szerveknél.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! A Róbert Károly körúti felüljáró alatt a vasúti sínek mellett nagy mennyiségű háztartási, házfelújításból származó és egyéb hulladékot észleltem.”

Hulladék jelleg: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Városliget melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális szerveknek.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...