Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szeméttelep a Városliget mellett


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

Szeméttelep alakult ki a Városliget mellett, ahol évről évre egyre több illegális hulladékrakás történik. Vajon ki állíthatja meg a szemetelőket?

A Hungária körút felüljárója alatti terület főként a MÁV tulajdonát képezi, de a probléma nem miattuk, hanem a visszatérő rendszeres köztisztasági büntettet elkövető szemetelők miatt alakul ki. A képeket elnézve a mostani állapotok a legkritikusabbak.

Korábban LEVADÁSZTAK egy tettest a területen, ami után az aktuális szervezetek feljelentéssel éltek a helyi szerveknél.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! A Róbert Károly körúti felüljáró alatt a vasúti sínek mellett nagy mennyiségű háztartási, házfelújításból származó és egyéb hulladékot észleltem.”

Hulladék jelleg: kommunális, építési.

Városliget melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális szerveknek.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek