Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Tanszerektől hemzsegő hulladéklerakat Gyöngyösön

 Tanszerektől hemzsegő illegális hulladéklerakatra bukkant egy helyi lakos Gyöngyösön. A JÖN Alapítványunk Nevelés Hulladék Nélkül kampánya épp erről szól.

A lerakatban látszólag iskolai tanszerek, fűzetek, könyvek találhatóak, de a képeket jobban megnézve építési hulladék és különféle bútorok is.

Felnőtt a gyerek vagy csak nem volt hova dobni a felesleges iskolai hulladékot? Nem tudjuk. Képek magukért beszélnek.

Nevelés Hulladék Nélkül kampány: Az alapítványunk kampánya arról szól, hogy a beiskoláztatáskor, illetve iskolai hónapok alatt felmérjük a keletkező hulladékok típusait és ennek függvényében hulladékcsökkentéssel kapcsolatos tanácsokkal lássuk el a lakosságot. 

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok, Ez a gyöngyösi FB csoportba került be. Valakik a mai napon a mellékelt szemétkupacot hagyták az Abasári elágazóban a 3-as út mellett. No comment… A szemét tulajdonosa nem ismeri el, azt mondják nem ők tették ki, hanem költözéskor ott maradt az előző lakás tárolójában.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.23.

Hulladék jellege: háztartási, építési.

Helyszín/GPS: 47.771698, 19.967458

A tanszerektől hemzsegő illegális hulladéklerakat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek