Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tanszerektől hemzsegő hulladéklerakat Gyöngyösön - Hulladekvadasz.hu

Tanszerektől hemzsegő hulladéklerakat Gyöngyösön

 Tanszerektől hemzsegő illegális hulladéklerakatra bukkant egy helyi lakos Gyöngyösön. A JÖN Alapítványunk Nevelés Hulladék Nélkül kampánya épp erről szól.

A lerakatban látszólag iskolai tanszerek, fűzetek, könyvek találhatóak, de a képeket jobban megnézve építési hulladék és különféle bútorok is.

Felnőtt a gyerek vagy csak nem volt hova dobni a felesleges iskolai hulladékot? Nem tudjuk. Képek magukért beszélnek.

Nevelés Hulladék Nélkül kampány: Az alapítványunk kampánya arról szól, hogy a beiskoláztatáskor, illetve iskolai hónapok alatt felmérjük a keletkező hulladékok típusait és ennek függvényében hulladékcsökkentéssel kapcsolatos tanácsokkal lássuk el a lakosságot. 

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok, Ez a gyöngyösi FB csoportba került be. Valakik a mai napon a mellékelt szemétkupacot hagyták az Abasári elágazóban a 3-as út mellett. No comment… A szemét tulajdonosa nem ismeri el, azt mondják nem ők tették ki, hanem költözéskor ott maradt az előző lakás tárolójában.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.23.

Hulladék jellege: háztartási, építési.

Helyszín/GPS: 47.771698, 19.967458

[codepeople-post-map]

A tanszerektől hemzsegő illegális hulladéklerakat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...