Question 1: What is Lorem Ipsum?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Zuglói Rendészeti Központ előtt egy autóroncs hever

A Zuglói Rendészeti Központ előtt egy rendszám nélküli autóroncs hever. Pont annál az intézmény előtt, aminek az a feladata, hogy ilyen autókat elszállítsa.

Frissítve
2018.09.23.

A bejelentő értesített bennünket, hogy az autót a területről elszállították:
“Elvitték a roncsot. Láttam rajta nemrég felszólítást. Valószínű a tulajdonosa vihette el.”

Köszönjük az illetékes szerveknek a munkáját vagy a tulajdonosnak a roncsautó elszállótatását. Támogasd a hulladekvadasz.hu fennmaradását, amit ide kattintva tehetsz meg. Köszönjük!


Korábban
2018.08.27.

Mindez a bejelentő szerint kicsit groteszk képet fest Budapest XIV. kerületének rendészeti központja előtt. Budapest ezen kerületéből érkezett eddig a legtöbb magára hagyott vagy rendszám nélküli autóról szóló bejelentés a hulladekvadasz.hu-ra. Ez sajnos most sincs másképp. Autóroncsokkal kapcsolatos korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! Kicsit groteszk,hogy a Zuglói Rendészeti Központ bejárata elé került egy összetört roncs jármű. Korábban rendszáma volt ezért nem jelentettem be. Most már nincs rajta, ezért eltudják vinni.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.27.

Hulladék jellege: autóroncs.

Helyszín/GPS: Budapest, XIV. Laky Adolf u.36

A Zuglói Rendészeti Központ előtt álló autóronccsal kapcsolatos helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékeseknek.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet