Zuglói Rendészeti Központ előtt egy autóroncs hever

A Zuglói Rendészeti Központ előtt egy rendszám nélküli autóroncs hever. Pont annál az intézmény előtt, aminek az a feladata, hogy ilyen autókat elszállítsa.

Frissítve
2018.09.23.

A bejelentő értesített bennünket, hogy az autót a területről elszállították:
“Elvitték a roncsot. Láttam rajta nemrég felszólítást. Valószínű a tulajdonosa vihette el.”

Köszönjük az illetékes szerveknek a munkáját vagy a tulajdonosnak a roncsautó elszállótatását. Támogasd a hulladekvadasz.hu fennmaradását, amit ide kattintva tehetsz meg. Köszönjük!


Korábban
2018.08.27.

Mindez a bejelentő szerint kicsit groteszk képet fest Budapest XIV. kerületének rendészeti központja előtt. Budapest ezen kerületéből érkezett eddig a legtöbb magára hagyott vagy rendszám nélküli autóról szóló bejelentés a hulladekvadasz.hu-ra. Ez sajnos most sincs másképp. Autóroncsokkal kapcsolatos korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! Kicsit groteszk,hogy a Zuglói Rendészeti Központ bejárata elé került egy összetört roncs jármű. Korábban rendszáma volt ezért nem jelentettem be. Most már nincs rajta, ezért eltudják vinni.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.27.

Hulladék jellege: autóroncs.

Helyszín/GPS: Budapest, XIV. Laky Adolf u.36

[codepeople-post-map]

A Zuglói Rendészeti Központ előtt álló autóronccsal kapcsolatos helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékeseknek.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...