Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.




Banki átutalással ide kattintva.

Gárdonyi Nefelejcs utca veszélyes hulladéka

A gárdonyi Nefelejcs utca veszélyes hulladéklerakatára hivja fel a bejelentő sorozatosan a figyelmünket. Már több alkalommal jelentette a helyet nálunk.

De az országosan érkező bejelentések (olykor napi 6-7 is) mennyisége okán, csak most jutottunk el arra a pontra, hogy a bejelentését feldolgozzuk. Ennek okai ide kattintva olvashatóak. A bejelentő állítása szerint már többször jelezte az illetékes szerveknél, de az ügye azóta se oldódott meg.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! 2018 május 12.-én Gárdonyban lomtalanítás volt. Pénteken este kiraktuk a hulladékot,miután szombaton  reggel elutaztunk. Az éjszaka valaki  építési törmeléket rakott a a hulladékunkra. Azonnal jelentettem a gárdonyi Közterület felügyeletnek.Ők rögzítették az eseményt.Megjőve a szabadságról a hulladékot még mindig ott találtuk. Ismét jeleztem. Az illetékes fényképet és jegyzőkönyvet készített a talált helyzetről. Most augusztus 14 van.”

Ismételt bejelentés
“Annyira aktuális , hogy  még szaporodik is  a szemét és már kezd “legálisnak tűnő ” lerakatnak lenni .  Úgy tűnik én már tehetetlen vagyok. – 2018.09.03.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.14. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 47.214011, 18.639153

A gárdonyi Nefelejcs utca veszélyes hulladéklerakatának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek