Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Gárdonyi Nefelejcs utca veszélyes hulladéka - Hulladekvadasz.hu

Gárdonyi Nefelejcs utca veszélyes hulladéka

A gárdonyi Nefelejcs utca veszélyes hulladéklerakatára hivja fel a bejelentő sorozatosan a figyelmünket. Már több alkalommal jelentette a helyet nálunk.

De az országosan érkező bejelentések (olykor napi 6-7 is) mennyisége okán, csak most jutottunk el arra a pontra, hogy a bejelentését feldolgozzuk. Ennek okai ide kattintva olvashatóak. A bejelentő állítása szerint már többször jelezte az illetékes szerveknél, de az ügye azóta se oldódott meg.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! 2018 május 12.-én Gárdonyban lomtalanítás volt. Pénteken este kiraktuk a hulladékot,miután szombaton  reggel elutaztunk. Az éjszaka valaki  építési törmeléket rakott a a hulladékunkra. Azonnal jelentettem a gárdonyi Közterület felügyeletnek.Ők rögzítették az eseményt.Megjőve a szabadságról a hulladékot még mindig ott találtuk. Ismét jeleztem. Az illetékes fényképet és jegyzőkönyvet készített a talált helyzetről. Most augusztus 14 van.”

Ismételt bejelentés
„Annyira aktuális , hogy  még szaporodik is  a szemét és már kezd „legálisnak tűnő ” lerakatnak lenni .  Úgy tűnik én már tehetetlen vagyok. – 2018.09.03.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.14. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 47.214011, 18.639153

[codepeople-post-map]

A gárdonyi Nefelejcs utca veszélyes hulladéklerakatának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...