Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Út mellé hányt húsipari hulladék Vecsésen - Hulladekvadasz.hu

Út mellé hányt húsipari hulladék Vecsésen

Húsipari hulladék látványára és vélhetően rohadó szagára lett figyelmes egy vecsési hulladékvadászunk, aki undorát leküzdve levadászta trófeáját.

Frissítve
2018.09.12.

Mindössze egy nap leforgása alatt megoldották az illetékes helyi szervek a kialakult problémát. Gratulálunk a gyors intézkedésért. Példaértékű.

A hulladekvadasz.hu facebookos oldalán keresztül értesítettek bennünket, hogy a területről elszállították a húsipari hulladékot.
„A közel 60 kilónyi disznóbőrt még a tegnapi napon a Vecsési Önkormányzat elszállíttatta a gyepmesterrel, de mivel az elkövetőre utaló jelet a helyszínen nem találtunk, feljelentésre nem került sor.”

Köszönjük az illetékes önkormányzatnak a takarítási munkálatokat.


Korábban
2018.09.11.

A húsipari (hulladék) melléktermékekhez soroljuk a hús, hal és egyéb állati eredetű élelmiszerek előállítása és feldolgozása során keletkező, fogyasztásra vagy feldolgozásra alkalmatlan anyagokat, illetve a romlott, lejárt szavatosságú húskészítmények is. Ezeket az állati eredetű hulladékokat szakszerűen kell kezelni. A szakszerű kezelésnek ára van és ahogy a példa is mutatja vannak, akik nem óhajtják kifizetni.

A képről felismerhetetlen milyen állati maradványokból állhat össze ez a húsipari hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A képről felismerhetetlen milyen állati maradványokból állhat össze ez a húsipari hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Két évvel ezelőtt Ecser és Vecsés határán egy hasonló esettel már találkozhattunk, akkor egy magáningatlanra bontott állati maradványokat hordtak egy közeli húsipari üzemből.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Mai napon (09.11) nagymennyiségű húsipari hulladékot találtam leborítva a fent említett helyen. Az esetet írásban jeleztem a NÉBIH-nek és a Vecsési Önkormányzatnak is. Üdvözlettel!”

A bejelentés időpontja: 2018.09.11.

Hulladék jellege: szerves (húsipari) hulladék.

Helyszín/GPS: 47.410644, 19.310451

[codepeople-post-map]

A húsipari hulladék vecsési helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Felhívás illegális hulladék bejelentésre!


Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...