Út mellé hányt húsipari hulladék Vecsésen

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Húsipari hulladék látványára és vélhetően rohadó szagára lett figyelmes egy vecsési hulladékvadászunk, aki undorát leküzdve levadászta trófeáját.

Frissítve
2018.09.12.

Mindössze egy nap leforgása alatt megoldották az illetékes helyi szervek a kialakult problémát. Gratulálunk a gyors intézkedésért. Példaértékű.

A hulladekvadasz.hu facebookos oldalán keresztül értesítettek bennünket, hogy a területről elszállították a húsipari hulladékot.
“A közel 60 kilónyi disznóbőrt még a tegnapi napon a Vecsési Önkormányzat elszállíttatta a gyepmesterrel, de mivel az elkövetőre utaló jelet a helyszínen nem találtunk, feljelentésre nem került sor.”

Köszönjük az illetékes önkormányzatnak a takarítási munkálatokat.


Korábban
2018.09.11.

A húsipari (hulladék) melléktermékekhez soroljuk a hús, hal és egyéb állati eredetű élelmiszerek előállítása és feldolgozása során keletkező, fogyasztásra vagy feldolgozásra alkalmatlan anyagokat, illetve a romlott, lejárt szavatosságú húskészítmények is. Ezeket az állati eredetű hulladékokat szakszerűen kell kezelni. A szakszerű kezelésnek ára van és ahogy a példa is mutatja vannak, akik nem óhajtják kifizetni.

A képről felismerhetetlen milyen állati maradványokból állhat össze ez a húsipari hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A képről felismerhetetlen milyen állati maradványokból állhat össze ez a húsipari hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Két évvel ezelőtt Ecser és Vecsés határán egy hasonló esettel már találkozhattunk, akkor egy magáningatlanra bontott állati maradványokat hordtak egy közeli húsipari üzemből.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Mai napon (09.11) nagymennyiségű húsipari hulladékot találtam leborítva a fent említett helyen. Az esetet írásban jeleztem a NÉBIH-nek és a Vecsési Önkormányzatnak is. Üdvözlettel!”

A bejelentés időpontja: 2018.09.11.

Hulladék jellege: szerves (húsipari) hulladék.

Helyszín/GPS: 47.410644, 19.310451

[codepeople-post-map]

A húsipari hulladék vecsési helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Felhívás illegális hulladék bejelentésre!


Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: