Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szalonnabőr hulladék rothadó szaga terjeng Isaszegen - Hulladekvadasz.hu

Szalonnabőr hulladék rothadó szaga terjeng Isaszegen

Szalonnabőr hulladék rothadó szaga terjeng Isaszegen határában, nem messze a Rákos-pataktól. A látvány vérlázító és botrányos.

A helyszínen közel 1 tonnányi szerves hulladék van zsákokba és nagy mennyiségben kiöntve a földre. Közvetlenül mellette bontott bútorok és kommunális hulladék szennyezi be a környék erdős szakaszát. A nagy mennyiségű szerves hulladék veszélyes hulladéknak is minősül, hiszen komoly közegészségügyi problémákat vet fel.

A húsipari (hulladék) melléktermékekhez soroljuk a hús, hal és egyéb állati eredetű élelmiszerek előállítása és feldolgozása során keletkező, fogyasztásra vagy feldolgozásra alkalmatlan anyagokat, illetve a romlott, lejárt szavatosságú húskészítmények is. Ezeket az állati eredetű hulladékokat szakszerűen kell kezelni. A szakszerű kezelésnek ára van és ahogy a példa is mutatja vannak, akik nem óhajtják kifizetni. – szerk.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok! Egyik kedvenc gombász helyünkre érve, Péceltől Isaszeg irányában, a Nagytarcsai elágazás előtt bal oldalon fogadott minket ez a látvány. Egy nagy halom lom kidobva, sok szemetes zsáknyi zacskós kenyér és szalonnabőr társaságában. Vérlázító, különösen, hogy még tábla is van kitéve…

Több száz kilónyi szalonnabőr is lehet a helyszínen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Több száz kilónyi szalonnabőr is lehet a helyszínen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Sokszor jövünk ki erdőből úgy, hogy egy csomó szemetet is kihozunk, de most csak a fotók miatt szálltunk ki a kocsiból. Bűzlött a rothadó állati eredetű szemét. Tudtok valamit tenni? Nem gondoljuk, hogy a bőrök korábbi „tulajdonosa” messze lakik… Ez valamilyen táborban megmaradt kenyér és szalonna lehet. Köszönjük szépen!”

Rendszeresen kerül ki a helyszínre kommunális hulladék is.

Rendszeresen kerül ki a helyszínre kommunális hulladék is.

A bejelentés időpontja: 2018.09.30.

Hulladék jellege: kommunális, építési, szerves, veszélyes hulladék.

Helyszín / GPS: 47.517306, 19.367278

"Önnek ez tetszik?" feliratú tábla mögött megállás nélkül gyűlik a szemét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

„Önnek ez tetszik?” feliratú tábla mögött megállás nélkül gyűlik a szemét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

[codepeople-post-map]

Az isaszegi szalonnabőr veszélyes hulladékának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Kérsz egy harit? :)

Kérsz egy harit? 🙂

You may also like...