Gumiszerelő autógumi lerakata Csömörön

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Gumiszerelő autógumi lerakatára lett figyelmes Csömörön egy helyi hulladékvadászunk. Állítása szerint mindez természetvédelmi területen.

Gyakorta találkozunk olyan bejelentésekkel, amiben több teherautónyi használt gumiabroncsot látunk. A mostani bejelentésben a kép tanulsága szerint kimondottan csak használt nyári gumi került ki a bejelentés helyszínére. A probléma abból fakadhat, hogy egyes gumiszerelők kihordják a feleslegessé vált abroncsokat a külterületeinkre. Esetek döntő többségében nincs meg az elkövető. A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Természetvédelmi területen nagy mennyiségű autógumi kidobva.”

A bejelentés időpontja: 2018.10.28.

Hulladék jellege: autógumi.

Helyszín/GPS: 47.555556, 19.192944

[codepeople-post-map]

Vélhetően gumiszerelő műhelyből származó hulladéklerakat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: