Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Gumiszerelő autógumi lerakata Csömörön

Gumiszerelő autógumi lerakatára lett figyelmes Csömörön egy helyi hulladékvadászunk. Állítása szerint mindez természetvédelmi területen.

Gyakorta találkozunk olyan bejelentésekkel, amiben több teherautónyi használt gumiabroncsot látunk. A mostani bejelentésben a kép tanulsága szerint kimondottan csak használt nyári gumi került ki a bejelentés helyszínére. A probléma abból fakadhat, hogy egyes gumiszerelők kihordják a feleslegessé vált abroncsokat a külterületeinkre. Esetek döntő többségében nincs meg az elkövető. A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Természetvédelmi területen nagy mennyiségű autógumi kidobva.”

A bejelentés időpontja: 2018.10.28.

Hulladék jellege: autógumi.

Helyszín/GPS: 47.555556, 19.192944

Vélhetően gumiszerelő műhelyből származó hulladéklerakat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek