Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Békahát utca hulladéklerakása Üröm és Budapest határán - Hulladekvadasz.hu

Békahát utca hulladéklerakása Üröm és Budapest határán

Békahát utca illegális hulladéklerakására hívja fel a figyelmünket helyi hulladékvadászunk Ürömön, ahol „csak” bontott hűtő és kommunális hulladék van.

Erről a területről korábban már érkezett bejelentés, ami akkor inkább Budakalászhoz, mint Ürömhöz tartozott a Google Maps szerint, amit ide kattintva megtekinthető.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Az Ürömi úttól Csillaghegy irányában a Piros turistajelzésen több kupacban található szemét az út két oldalán. A koordinátákat nem tudom, de térképet mellékeltem.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.04.

Hulladék jellege: elektronikai, kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: Üröm – Budapest határa, Békahát utca

[codepeople-post-map]

Ürömi és óbudai Békahát utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...