Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Békahát utca hulladéklerakása Üröm és Budapest határán

Békahát utca illegális hulladéklerakására hívja fel a figyelmünket helyi hulladékvadászunk Ürömön, ahol “csak” bontott hűtő és kommunális hulladék van.

Erről a területről korábban már érkezett bejelentés, ami akkor inkább Budakalászhoz, mint Ürömhöz tartozott a Google Maps szerint, amit ide kattintva megtekinthető.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Az Ürömi úttól Csillaghegy irányában a Piros turistajelzésen több kupacban található szemét az út két oldalán. A koordinátákat nem tudom, de térképet mellékeltem.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.04.

Hulladék jellege: elektronikai, kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: Üröm – Budapest határa, Békahát utca

Ürömi és óbudai Békahát utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek