Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Pornhub zöldhulladék szállításba kezdett

A Pornhub zöldhulladék szállításba kezdett, de mégis hogy jön össze a pornó ipar egyik jeles képviselője a szemétszállítással? Íme a megoldás!

Külföldön egy árnyalatnyival másabb a mentalitás mint itthon, hiszen más országokban önként és ingyen segítenek egymásnak az emberek. New York államban például lelkes önkéntesek viszik el a zöldhulladékot, csak jelentkezni kell. A vállalkozó szellemű cég pedig nem más, mint a világszerte ismert felnőttfilmes oldal, a Pornhub.

“A cég a Poughkeepsie-ben találtható Dutchess Lawns-szal közösen indított háromnapos promóciót, amelyben a helyi lakosok és vállalkozások ingyen elszállíttathatják a lehullott leveleket. A Pornhub szerdától péntekig teljesíti a kéréseket a héten” – mondta el a helyi sajtónak Jay Lotaj, a Dutchess Lawns vezérigazgatója.

A Pornhub véletlenszerűen választotta ki a területet és a partnercégét, majd kereste fel a Dutchess Lawns-t. Lotaj elmondása szerint a weboldal több hónapja vette fel először vele a kapcsolatot, de ő először bizonytalan volt, hiszen mégiscsak egy pornóoldalról van szó.

A Pornhub zöld kisteherautó. Menő nem? / Fotó: eu.poughkeepsiejournal.com

A Pornhub zöld kisteherautó. Menő nem? / Fotó: eu.poughkeepsiejournal.com

„Aztán rájöttem, hogy ingyenes szolgáltatást nyújtanak a helyieknek és rájöttem, hogy ez jó ötlet. Ha bármikor viszonozni tudjuk, megtesszük nekik” – mondta a vezérigazgató. A helyiek könnyen felvehetik a kapcsolatot a Pornhubbal, csak e-mailt kell írniuk a cégnek a megadott címre, ők pedig elviszik a zöldhulladékot.

A cég napi 20-40 udvart tud megtisztítani a levelektől, a szállítást a megegyezés szerint a Dutchess Lawns személyzete végzi a cég autóival, de a kocsikon hatalmas Pornhub matricák lesznek majd. Lotaj a dolgozókat is megkérdezte, hogy vállalják-e a pornóoldal logója alatt a munkát, de senkinek nem volt ellenvetése, mindenki a közösség érdekeit tartotta szem előtt – és persze azt, hogy lehetséges, máskor nem lesz lehetőségük Pornhub embléma alatt dolgozni. Lotaj szerint a megrendelők is megértik a helyzet humorát, és a pornóval szembeni esetleges ellenérzéseiken is felül tudnak kerekedni.

A zöldhulladék helyes felhasználása, felszámolása sokaknak valós problémát jelent, aminek 5 legális megoldásáról itt írtunk

Persze a pornóoldal is tudja, hogy a lehulló falevelek gyönyörű látványt nyújtanak és lebomlanak a földön, de mégis vannak olyan helyek az udvaron, ahol már csak nyűgöt jelentenek, például a gyönyörűen gondozott pázsiton.

A Pornhub nevű cégtől egyébként nem idegen a jótékonykodás, korábban főiskolai ösztöndíjakat adott több pályázónak is, tavaly pedig egy hóvihar alatt utakat tisztított Bostonban és New Yorkban.

Forrás: Poughkeepsie Journal

További érdekességek zöldhulladék témájában, a JÖN Alapítvány háza tájáról:

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek