Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pornhub zöldhulladék szállításba kezdett - Hulladekvadasz.hu

Pornhub zöldhulladék szállításba kezdett

A Pornhub zöldhulladék szállításba kezdett, de mégis hogy jön össze a pornó ipar egyik jeles képviselője a szemétszállítással? Íme a megoldás!

Külföldön egy árnyalatnyival másabb a mentalitás mint itthon, hiszen más országokban önként és ingyen segítenek egymásnak az emberek. New York államban például lelkes önkéntesek viszik el a zöldhulladékot, csak jelentkezni kell. A vállalkozó szellemű cég pedig nem más, mint a világszerte ismert felnőttfilmes oldal, a Pornhub.

„A cég a Poughkeepsie-ben találtható Dutchess Lawns-szal közösen indított háromnapos promóciót, amelyben a helyi lakosok és vállalkozások ingyen elszállíttathatják a lehullott leveleket. A Pornhub szerdától péntekig teljesíti a kéréseket a héten” – mondta el a helyi sajtónak Jay Lotaj, a Dutchess Lawns vezérigazgatója.

A Pornhub véletlenszerűen választotta ki a területet és a partnercégét, majd kereste fel a Dutchess Lawns-t. Lotaj elmondása szerint a weboldal több hónapja vette fel először vele a kapcsolatot, de ő először bizonytalan volt, hiszen mégiscsak egy pornóoldalról van szó.

A Pornhub zöld kisteherautó. Menő nem? / Fotó: eu.poughkeepsiejournal.com

A Pornhub zöld kisteherautó. Menő nem? / Fotó: eu.poughkeepsiejournal.com

„Aztán rájöttem, hogy ingyenes szolgáltatást nyújtanak a helyieknek és rájöttem, hogy ez jó ötlet. Ha bármikor viszonozni tudjuk, megtesszük nekik” – mondta a vezérigazgató. A helyiek könnyen felvehetik a kapcsolatot a Pornhubbal, csak e-mailt kell írniuk a cégnek a megadott címre, ők pedig elviszik a zöldhulladékot.

A cég napi 20-40 udvart tud megtisztítani a levelektől, a szállítást a megegyezés szerint a Dutchess Lawns személyzete végzi a cég autóival, de a kocsikon hatalmas Pornhub matricák lesznek majd. Lotaj a dolgozókat is megkérdezte, hogy vállalják-e a pornóoldal logója alatt a munkát, de senkinek nem volt ellenvetése, mindenki a közösség érdekeit tartotta szem előtt – és persze azt, hogy lehetséges, máskor nem lesz lehetőségük Pornhub embléma alatt dolgozni. Lotaj szerint a megrendelők is megértik a helyzet humorát, és a pornóval szembeni esetleges ellenérzéseiken is felül tudnak kerekedni.

A zöldhulladék helyes felhasználása, felszámolása sokaknak valós problémát jelent, aminek 5 legális megoldásáról itt írtunk

Persze a pornóoldal is tudja, hogy a lehulló falevelek gyönyörű látványt nyújtanak és lebomlanak a földön, de mégis vannak olyan helyek az udvaron, ahol már csak nyűgöt jelentenek, például a gyönyörűen gondozott pázsiton.

A Pornhub nevű cégtől egyébként nem idegen a jótékonykodás, korábban főiskolai ösztöndíjakat adott több pályázónak is, tavaly pedig egy hóvihar alatt utakat tisztított Bostonban és New Yorkban.

Forrás: Poughkeepsie Journal

További érdekességek zöldhulladék témájában, a JÖN Alapítvány háza tájáról:

You may also like...