Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Drégelyi utca felől a Fundoklia-völgy szeméttől fulladozik

Drégelyi utca felől Érd természetvédelmi területe, a Fundoklia-völgy fulladozik az illegálisan lerakott szeméttől az M7-es autópálya nyomvonala mentén.

Sokan úgy gondolkodnak, hogy egyszerűbb a természetbe hordatni a feleslegessé vált hulladékaikat, mint leadni a megfelelő hulladékudvarban. Érd Önkormányzata rendszeresen fellép, a szemetelők ellen akár tettenéréssel, akár szemétszedő akciók szervezésével, de sajnos mindhiába. A szemetelő hordák állandó célpontjává vált ez az értékes természetvédelmi terület.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Borzasztó látni hogy ahol sétálni szoktunk így néz ki. Minél több az építkezés annál több a hulladék.  Kérem tegyenek valamit! Érd természetvédelmi területe! Fundoklia-völgy Drégelyi utca felől! Köszönöm”

A bejelentés időpontja: 2018.11.12.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Építési hulladék festékes vödrök, minden ami oda nem illik.

Építési hulladék festékes vödrök, minden ami oda nem illik.

Helyszín/GPS: 47.402917, 18.872611

A Fundoklia-völgy Drégelyi utca szakaszának a  helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek