Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Drégelyi utca felől a Fundoklia-völgy szeméttől fulladozik - Hulladekvadasz.hu

Drégelyi utca felől a Fundoklia-völgy szeméttől fulladozik

Drégelyi utca felől Érd természetvédelmi területe, a Fundoklia-völgy fulladozik az illegálisan lerakott szeméttől az M7-es autópálya nyomvonala mentén.

Sokan úgy gondolkodnak, hogy egyszerűbb a természetbe hordatni a feleslegessé vált hulladékaikat, mint leadni a megfelelő hulladékudvarban. Érd Önkormányzata rendszeresen fellép, a szemetelők ellen akár tettenéréssel, akár szemétszedő akciók szervezésével, de sajnos mindhiába. A szemetelő hordák állandó célpontjává vált ez az értékes természetvédelmi terület.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Borzasztó látni hogy ahol sétálni szoktunk így néz ki. Minél több az építkezés annál több a hulladék.  Kérem tegyenek valamit! Érd természetvédelmi területe! Fundoklia-völgy Drégelyi utca felől! Köszönöm”

A bejelentés időpontja: 2018.11.12.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Építési hulladék festékes vödrök, minden ami oda nem illik.

Építési hulladék festékes vödrök, minden ami oda nem illik.

Helyszín/GPS: 47.402917, 18.872611

[codepeople-post-map]

A Fundoklia-völgy Drégelyi utca szakaszának a  helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...