Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Váci út több hetes szemétdombja

Váci út mellett több hete gyűlik illegálisan a szemét a bejelentő hulladékvadászunk állítása szerint. A környéken nagy az átjáró forgalom, de ez senkit se zavar?

Frissítve
2018.11.28.

Újpest Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta a bejelentés megoldásával kapcsolatban:
“Tisztelt Bejelentő! Az illetékes hatóság munkatársai, az illegális hulladéklerakást felszámolták.”

Köszönjük az illetékes szerveknek a hulladékprobléma felszámolását. Munkájuk nélkül mocsokban és szemétben élnénk. Reméljük a terület tiszta marad az idők végezetéig.

Támogasd a környezetmegmentő, illetékes szerveket segítő munkánkat, a hulladekvadasz.hu fennmaradását kattints ide.


Korábban
2018.11.16.

Erre a szemétkupacra is jellemző, a kicsi a rakás elve. Ahogy az első hulladékot letette valaki, akkor azt követte a következő. Újpestről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Hetek óta gyűlik a szemétkupac a buszmegálló melletti parkolóban.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.13.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.576180,19.081056

A budapesti Váci út forgalmas helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet