Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Zsombék utca garázssora szemétlerakóvá vált

Zsombék utca garázssora szemétlerakóvá vált Budapest X. kerületében, ahol jól látható, hogy egyesek hulladéktárolónak használják az épületek oldalát.

Kőbánya Önkormányzata rendszeresen fellép és tesz a szemetelés visszaszorítására, de szinte bármelyik jól működő közösségben kialakulhatnak ehhez hasonló szemétkupacok. Sőt a bejelentés pikantériája, hogy a helyszín vélhetően magánterület. Ebben az esetben az illetékes önkormányzat felszólítással élhet a tulajdonossal szemben, hogy szállítsa el a szemetet.

Zsombék utca garázssor tulajdonosa, tulajdonosai vajon mit szólnak a kialakult szemetes állapotokhoz?

Zsombék utca garázssor tulajdonosa, tulajdonosai vajon mit szólnak a kialakult szemetes állapotokhoz?

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Budapest 10. kerület Zsombék Korall utca garázsoknál szemét lerakat. A kertvárosi népek a plusz szemetüket ide hordják.”

A bejelentés időpontja: 2018.12.01.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.473499, 19.168417

A kőbányai Zsombék utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet