Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Zsombék utca garázssora szemétlerakóvá vált - Hulladekvadasz.hu

Zsombék utca garázssora szemétlerakóvá vált

Zsombék utca garázssora szemétlerakóvá vált Budapest X. kerületében, ahol jól látható, hogy egyesek hulladéktárolónak használják az épületek oldalát.

Kőbánya Önkormányzata rendszeresen fellép és tesz a szemetelés visszaszorítására, de szinte bármelyik jól működő közösségben kialakulhatnak ehhez hasonló szemétkupacok. Sőt a bejelentés pikantériája, hogy a helyszín vélhetően magánterület. Ebben az esetben az illetékes önkormányzat felszólítással élhet a tulajdonossal szemben, hogy szállítsa el a szemetet.

Zsombék utca garázssor tulajdonosa, tulajdonosai vajon mit szólnak a kialakult szemetes állapotokhoz?

Zsombék utca garázssor tulajdonosa, tulajdonosai vajon mit szólnak a kialakult szemetes állapotokhoz?

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Budapest 10. kerület Zsombék Korall utca garázsoknál szemét lerakat. A kertvárosi népek a plusz szemetüket ide hordják.”

A bejelentés időpontja: 2018.12.01.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.473499, 19.168417

[codepeople-post-map]

A kőbányai Zsombék utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...