Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Döntsünk közösen: a szemét helye a MÁV töltésén van? - Hulladekvadasz.hu

Döntsünk közösen: a szemét helye a MÁV töltésén van?

„Döntsünk közösen” feliratú óriásplakát táblája alá hordták már megint a hulladékukat a szemetelők. Most vélhetően egy igénytelen zöldséges.

Azt gondoljuk az olyan ember, aki az utcára hordja ki szemetét az igénytelen. A Vasúttársaság vonalai mentén folyamatosak az illegális hulladéklerakások. Ez országos probléma, de ami a Mexikói út és a Francia út vonalán állandó jelleggel az botrányos.

Mexikói út Zugló egyik szégyenfoltja a MÁV vasúti vonala miatt.

Mexikói út Zugló egyik szégyenfoltja a MÁV vasúti vonala miatt.

A terület MÁV terület. A társaság kötelessége a terület tisztán tartása, amire sajnos nem képes a szervezet. A MÁV az elkövetkező években 300 millió forintot fog az illegális hulladéklerakások felszámolására költeni. De úgy gondoljuk, hogy a folyamatos visszahordás, újabb lerakatok keletkezése okán ez az összeg kevés lesz.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Akció! „Friss” narancs ingyenesen elvihető a Mexikói úti töltésről. (Kérem a nevem maradjon anonim a bejelentésnél)

Szétvert, szétrohad banános rekeszek, rohadó banánokkal.

Szétvert, szétrohad banános rekeszek, rohadó banánokkal.

A bejelentés időpontja: 2018.12.11.

Hulladék jellege: szerves, kommunális.

Helyszín / GPS: 47.507889, 19.106361

[codepeople-post-map]

Döntsünk közösen óriásplakát helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...