Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Döntsünk közösen: a szemét helye a MÁV töltésén van?

“Döntsünk közösen” feliratú óriásplakát táblája alá hordták már megint a hulladékukat a szemetelők. Most vélhetően egy igénytelen zöldséges.

Azt gondoljuk az olyan ember, aki az utcára hordja ki szemetét az igénytelen. A Vasúttársaság vonalai mentén folyamatosak az illegális hulladéklerakások. Ez országos probléma, de ami a Mexikói út és a Francia út vonalán állandó jelleggel az botrányos.

Mexikói út Zugló egyik szégyenfoltja a MÁV vasúti vonala miatt.

Mexikói út Zugló egyik szégyenfoltja a MÁV vasúti vonala miatt.

A terület MÁV terület. A társaság kötelessége a terület tisztán tartása, amire sajnos nem képes a szervezet. A MÁV az elkövetkező években 300 millió forintot fog az illegális hulladéklerakások felszámolására költeni. De úgy gondoljuk, hogy a folyamatos visszahordás, újabb lerakatok keletkezése okán ez az összeg kevés lesz.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Akció! “Friss” narancs ingyenesen elvihető a Mexikói úti töltésről. (Kérem a nevem maradjon anonim a bejelentésnél)

Szétvert, szétrohad banános rekeszek, rohadó banánokkal.

Szétvert, szétrohad banános rekeszek, rohadó banánokkal.

A bejelentés időpontja: 2018.12.11.

Hulladék jellege: szerves, kommunális.

Helyszín / GPS: 47.507889, 19.106361

Döntsünk közösen óriásplakát helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek