Kisgömb utca építési hulladéka

A Kisgömb utca építési hulladékára lett figyelmes egy arra járó XIII. kerületi hulladékvadász. A hulladéklerakat legalább május közepe óta ott áll.

Gyakran alakulnak ki építési hulladéklerakatok olyan helyek közelében, ahol bontást, átalakítást, építkezést végeznek. A kerületből beérkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Budapest 13. kerület Dévényi út és a Kisgömb utca sarkánál található az építési hulladékkupac.”

A bejelentés időpontja: 2018.04.25. A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: építési.

Budapest XIII. kerület, Kisgömb utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet