Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kibelezett hűtök és autómaradványok Vác határában

Kibelezett hűtök és autómaradványok hevernek tonnaszámra az M2 autópálya nyomvonala mellet Vác külterületén. Egy újabb tájseb Hazánkban.

Ez a helyszín is tipikus esete annak, ahogy és ahogyan napról napra válik településeink külterülete egyre szemetesebbé. Mindez köszönhető a szemetelők sziszifuszi munkájának, amit évtizedek óta végeznek. Az utóbbi időben egyre alantasabb mértékben, amivel nem csak a környezetnek, hanem a tisztes adófizetőknek is kárt okoznak. Vácról érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

Több tonna veszélyes hulladéknak minősülő elektromos és autóbontásból származó hulladék van a helyszínen.

Több tonna veszélyes hulladéknak minősülő elektromos és autóbontásból származó hulladék van a helyszínen.

Miért számítanak veszélyes hulladéknak a bontott elektromos termékek? Az erről szóló cikkünk ide kattintva olvasható.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok!  A 2/A-n a Hont felé a 36-37-es km kő között található ez a veszélyes hulladéklerakat.”

A bejelentés időpontja: 2018.12.08.

Hulladék jellege: kommunális, építési, elektromos és elektronikai hulladék.

Helyszín/GPS: 47.747837, 19.179570

A kibelezett hűtök és autómaradványok váci helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek