Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Cseri parkerdő számlákkal teli hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Cseri parkerdő számlákkal teli hulladéklerakata

A Cseri parkerdő területére illegálisan lerakott hulladékkupacában rengeteg névvel ellátott okirat, közüzemi számlák találhatóak, de vajon ez elég forró nyom?

Éves szinten több ehhez hasonló hulladéklerakással kapcsolatos bejelentést kapunk, amikben szinte hemzsegnek a személyes elérhetőségek. Ilyenkor mindenki hirtelen nagyon lelkes lesz, hogy vélhetően megvan a tettes, a hulladék tulajdonosa. Viszont őket el kell, hogy ismét keserítsük, hiszen jogilag az ilyen elérhetőségek nem számítanak bizonyítóerejűnek. Több olyan bejelentést is kaptunk, ahol a bejelentő önmaga járt utána a hulladéklerakatban talált elérhetőségeknek és kiderült, hogy a hulladéktól a volt tulajdonos legálisan vált meg. De akkor mégis mi történhetett? Egyszerű! Akinek fizetett, nem a hulladéklerakóba, hanem az erdőbe horda ki a hulladékot.

A hulladéklerakat nem rég kerülhetett ki a területre, de jól látható, hogy a vadon élő állatok elkezdték széthordani.

A hulladéklerakat nem rég kerülhetett ki a területre, de jól látható, hogy a vadon élő állatok elkezdték széthordani.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Tisztelt cím! Sajnos a főoldalon valamiért nem sikerült elküldenem a bejelentést, ezért most itt szeretném megtenni. A mai napon ezt a szemétkupacot találtam az erdőben egy gépjárművel is megközelíthető földút végén.

Számláktól, személyes levelektől hemzsegő hulladéklerakat, veszprémi címekkel.

Számláktól, személyes levelektől hemzsegő hulladéklerakat, veszprémi címekkel.

Túl régi nem lehet, mert a papír szemét még nem ázott szét, elég jól olvasható a hulladékon minden. (név és cím is) Sajnos az egész erdő tele van ilyen kupacokkal, de gazdája biztos nem lesz mindnek. Ennek viszont szerintem van gazdája.

A bejelentés időpontja: 2019.01.16.

Hulladék jellege: kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: Várpalota – Cseri parkerdő GPS: 47.179055 18.118485

[codepeople-post-map]

A várpalotai Cseri parkerdő helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...