Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Rommá tört Mercedes torzója Zuglóban - Hulladekvadasz.hu

Rommá tört Mercedes torzója Zuglóban

Egy rommá tört Mercedes torzója rombolja a közérzetet, Zugló kertvárosi részén, a Szuglói utcában, amin már rendszám se látható.

Budapest XIV. kerületéből rendszeresen kapjuk a roncs autókkal, vagy rendszám nélküli autókról a bejelentéseket. Ezeket az autókat a hatályban lévő jogszabályok szerint az illetékes szerv – esetünkben a Zugló Önkormányzat Rendészete – szállítja el a közterületről.

Szörnyű látvány. Nem tudjuk mi történhetett, de már a roncs köré gyűlik a szemét is.

Szörnyű látvány. Nem tudjuk mi történhetett, de már a roncs köré gyűlik a szemét is.

Mit mond erre pontosan a KRESZ?
“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

A bejelentést a bejelentő aloldalunkon keresztül kaptuk meg: Szugló utca 105. előtt roncs autó áll. Vélhetően egy frontális ütközés lenyomata díszíti a budapesti XIV. kerület utcáját, ahova már a szemetet is elkezdték hordani egyesek.

A bejelentés időpontja: 2019.02.03.

Hulladék jellege: autóroncs.

Rendszám lefeszítve? Nem tudjuk, de már a hulladéktartónak megfelel az autó.

Rendszám lefeszítve? Nem tudjuk, de már a hulladéktartónak megfelel az autó.

Helyszín/GPS: 1141Budapest, Szugló u. 105

[codepeople-post-map]

Egy rommá tört Mercedes torzójának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékeseknek.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...