Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Fóti hulladéklerakat M3-as autópálya mellett

A bejelentésben szereplő fóti hulladéklerakat közvetlenül az M3-as autópálya mellett húzódó Pálya dűlő út mentén található.

A bejelentő szerint a környéken élők úgy gondolták így olcsóbban meg tudnak válni a számukra már feleslegessé vált hulladékaiktól. Ha így van nagyon rosszul gondolják, hiszen akár 150 000 forint büntetést is kell fizetniük, ha mindez bebizonyosodik. A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A képen jól látható, hogy van itt szinte minden, ami lakossági hulladék.

A képen jól látható, hogy van itt szinte minden, ami lakossági hulladék.

A bejelentés szövege:
“Tisztelt Hulladékvadászok! 2151 Fót Pálya dűlő 16-18, lakóházak közelében, gazdátlannak tűnő telken, kommunális és veszélyes hulladék vegyesen, napról napra szaporodik.

Csúnya, nagyon csúnya dolog a szemetelés.

Csúnya, nagyon csúnya dolog a szemetelés.

Valószínűleg a környéken lakó szemétszállítási díjat nem fizető egyének hordják ide,mert elég messze van a legközelebbi műút,ide idegen be sem talál,miért hozná ide mindennap a szemetét…Köszönjük a segítséget”

Az út ahol a szemét ide érkezik, de vajon ki hozza?

Az út ahol a szemét ide érkezik, de vajon ki hozza?

A bejelentés időpontja: 2019.02.08. – A bejelentést a bejelentő aloldalunkon töltötték fel.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 2151 Fót Pálya dűlő 16-18

A fóti hulladéklerakat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek