Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Fóti hulladéklerakat M3-as autópálya mellett - Hulladekvadasz.hu

Fóti hulladéklerakat M3-as autópálya mellett

A bejelentésben szereplő fóti hulladéklerakat közvetlenül az M3-as autópálya mellett húzódó Pálya dűlő út mentén található.

A bejelentő szerint a környéken élők úgy gondolták így olcsóbban meg tudnak válni a számukra már feleslegessé vált hulladékaiktól. Ha így van nagyon rosszul gondolják, hiszen akár 150 000 forint büntetést is kell fizetniük, ha mindez bebizonyosodik. A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A képen jól látható, hogy van itt szinte minden, ami lakossági hulladék.

A képen jól látható, hogy van itt szinte minden, ami lakossági hulladék.

A bejelentés szövege:
„Tisztelt Hulladékvadászok! 2151 Fót Pálya dűlő 16-18, lakóházak közelében, gazdátlannak tűnő telken, kommunális és veszélyes hulladék vegyesen, napról napra szaporodik.

Csúnya, nagyon csúnya dolog a szemetelés.

Csúnya, nagyon csúnya dolog a szemetelés.

Valószínűleg a környéken lakó szemétszállítási díjat nem fizető egyének hordják ide,mert elég messze van a legközelebbi műút,ide idegen be sem talál,miért hozná ide mindennap a szemetét…Köszönjük a segítséget”

Az út ahol a szemét ide érkezik, de vajon ki hozza?

Az út ahol a szemét ide érkezik, de vajon ki hozza?

A bejelentés időpontja: 2019.02.08. – A bejelentést a bejelentő aloldalunkon töltötték fel.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 2151 Fót Pálya dűlő 16-18

[codepeople-post-map]

A fóti hulladéklerakat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...