Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Illegális gumiabroncs lerakat Fót külterületén

Illegális gumiabroncs lerakatra lelt kutyasétáltatás közben fóti hulladékvádászunk települése külterületén. Legalább egy teherautónyi használt gumiabroncs található a helyszínen.

Az ilyen eseteknél a gyanú árnyéka a közeli gumiszervizekre terelődik, mivel máshol ilyen mennyiségű gumiabroncs hulladék nem keletkezhet. Főként nem a háztartásokban. Fótról érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Kutyasétáltatás közben Fót külterület, régi homokbányáknál 2018.08.22 este 19.45 körül fotóztam ezt az illegális autógumi lerakást. Cc. két-három hete voltam erre utoljára, akkor még nem volt itt.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.23. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: gumiabroncs.

Helyszín/GPS: 47.644804, 19.187335

Az illegális gumiabroncs lerakat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek