Illegális gumiabroncs lerakat Fót külterületén

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Illegális gumiabroncs lerakatra lelt kutyasétáltatás közben fóti hulladékvádászunk települése külterületén. Legalább egy teherautónyi használt gumiabroncs található a helyszínen.

Az ilyen eseteknél a gyanú árnyéka a közeli gumiszervizekre terelődik, mivel máshol ilyen mennyiségű gumiabroncs hulladék nem keletkezhet. Főként nem a háztartásokban. Fótról érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Kutyasétáltatás közben Fót külterület, régi homokbányáknál 2018.08.22 este 19.45 körül fotóztam ezt az illegális autógumi lerakást. Cc. két-három hete voltam erre utoljára, akkor még nem volt itt.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.23. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: gumiabroncs.

Helyszín/GPS: 47.644804, 19.187335

[codepeople-post-map]

Az illegális gumiabroncs lerakat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: