Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Térfigyelő kamera alá pakolták a szemetet

Térfigyelő kamera alá pakolták a szemetet az M0-ás csömöri leágazásánál, természetesen illegálisan. Vajon meglesz az elkövető?

A megújult Hulladékvadászra nap, mint nap kapjuk az újabbnál újabb bejelentéseket. Van, amelyik olyan arcpirító, mint ez, ahol ismeretlen személyek hulladékot helyeztek el egy éppen őket elrettentésből kihelyezett kamera alá.

A térfigyelő kamera és az alá behordott 1-2 köbméternyi hulladék.

A térfigyelő kamera és az alá behordott 1-2 köbméternyi hulladék.

A bejelentés szövege
“A szemtelenség netovábbja! Vagy csak tesznek az egészre? Térfigyelő kamerának az aljába rakta le hulladékot a szemetelő, vagy szemetelők. Rákospalota határában az M0-ás csömöri leágazásához közel.”

A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Hulladék jellege: elektromos, építési, kommunális.

Hogy a térfigyelő kamera felvette-e az elkövetőket? Nem tudjuk, de bízunk benne, hogy igen. A bejelentést továbbítjuk az illetékeshez.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek