Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Az Izraelita temető és az Új köztemető közötti terület megszentségtelenítése - Hulladekvadasz.hu

Az Izraelita temető és az Új köztemető közötti terület megszentségtelenítése

Az Izraelita temető és az Új köztemető közti területen kiégett autóroncs, több tonna hulladék található. A kialakult állapotok lehangolóak.

A szemetelők senkit és semmit se kímélnek, se a természetet, se a különböző vallási irányzatokat. Az alábbi bejelentés képsorai magáért beszélnek. Az Izraelita temető és az Új köztemető között kialakult állapotok a Fűz-Tarkarét-Ezüstfa utcák nyomvonalára tehetők.

Izraelita temető mellett kiégett autóroncs. / Fotó: ZÖLD XVII egyesület

Izraelita temető mellett kiégett autóroncs. / Fotó: ZÖLD XVII egyesület

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász! A weboldalon nem tudtam bejelenteni a felfedezett hulladékhalmokat (a weboldal a jól kitöltött és csatolt képek elleneére nem engedte), az előző levelemben pedig kiegészítésként megküldött képeteket küldtem. Augusztus 19-én a Köztemető és a Zsidó temető között, valamint az ipari terület szélén, a Fűz-Tarkarét-Ezüstfa utcák mentén fotóztam.”

A két temető közt folyamatos az illegális hulladéklerakás a Fűz-Tarkarét-Ezüstfa utcák nyomvonalán. / Fotó: ZÖLD XVII egyesület

A két temető közt folyamatos az illegális hulladéklerakás a Fűz-Tarkarét-Ezüstfa utcák nyomvonalán. / Fotó: ZÖLD XVII egyesület

A kőbányai illegális hulladéklerakásokkal kapcsolatos bejelentést a ZÖLD XVII Egyesülettől kaptuk. Gratulálunk levadászott trófeához! Reméljük hamarosan a terület megtisztításra kerül, illetve a az illegális hulladéklerakásokban elérhetőséget, címeket talál az aktuális szerv és kézre kerülnek az elkövetők.

Hulladék jellege: építési, kommunális, autóroncs, veszélyes, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Az Izraelita temető és az Új köztemető közötti területről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


 

Izraelita temető a wikipedia szerint

Az Kozma utcai izraelita temető izraelita temető Budapest X. kerületében, az Új köztemető mellett nyílt meg 1893-ban. Nevét a Kozma utcára nyíló bejárata után kapta. A régi temetők beteltek, és felszámolásuk miatt szükségessé vált egy központi izraelita temető létrehozása. Magyarország legnagyobb zsidó temetője jött itt létre. Eddig körülbelül 300 000 ember utolsó nyughelye.

Forrás: wikipedia.

Új köztemető a wikipedia szerint

Az Új köztemető (más néven Rákoskeresztúri új köztemető vagy Rákoskeresztúri sírkert) Budapest legnagyobb temetője, területe 207 hektár (2,07 km²). Ma 301 parcellát foglal magában.

Fekvése
Nevével ellentétben nem a Budapest XVII. kerületében fekvő Rákoskeresztúron, hanem a X. kerületben, Kőbányán található. Nyugatról a Kozma utca, északról az Kozma utcai izraelita temető, keletről–délkeletről a XVII. kerület, délről–délkeletről pedig a Korányi erdősor határolja.

Forrás: wikipedia.

You may also like...