Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Borzasztó milyen emberek vannak: hulladékhegyek a Rákos-pataknál - Hulladekvadasz.hu

Borzasztó milyen emberek vannak: hulladékhegyek a Rákos-pataknál

Borzasztó milyen emberek vannak – írja bejelentésében egyik budapesti hulladékvadászunk, aki a Rákos-patak közelébe lepakolt hulladékhegyeket jelenti.

Ez a fővárosi patak folyamatos célpontja a szemetelő hordák tömegeinek. Nincs olyan hónap, hogy ne kapnánk a területről illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentést. Kérjük minden arra járót, hogyha szemetelést lát jelentse nálunk azt is. Ezzel kapcsolatban a szemetelők bejelentése című cikkünkben lehet tájékozódni.

Rákospatak borzasztó hulladékhegyek

Rákospatak borzasztó hulladékhegyek

A bejelentés szövege:
“Tisztelt Hölgyem /Uram! Borzasztó milyen „emberek” vannak! Több kupacban szemét hegy…! – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

használt gumiabroncs hulladékhegy, amit már lassan benő a növényzet.

használt gumiabroncs hulladékhegy, amit már lassan benő a növényzet.

Hulladék jellege: autógumi, háztartási hulladék, műanyag hulladék, veszélyes hulladék, építési hulladék.

A bejelentés időpontja: 2020.07.16.

Ilyen és ehhez hasonló borzasztó állapotokról már többször beszámoltunk, de ennek ellenére is töretlenül folytatjuk munkánk.

A bejelentést továbbítottuk az illetékes önkormányzat részére.


Ha te is tennél a hasonló állapotok ellen, akkor jelentsd be nálunk az illegális hulladéklerakásokat vagy azok lerakóit:

Bejelentést teszek!

Letöltöm a Hulladékvadász applikációt!

You may also like...