Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ilyen az, amikor a szemetelők húzzák a rövidebbet - Hulladekvadasz.hu

Ilyen az, amikor a szemetelők húzzák a rövidebbet

Akármilyen hihetetlen is, de vannak olyan esetek, amikor a szemetelők húzzák a rövidebbet. A Szemetelők idióták sorozat 2. részében bemutatunk pár extrém esetet is.

A szemetelők tevékenységük által éves szinten Magyarországnak több milliárd forintnyi kárt okoznak, aminek költségeit így vagy úgy, de nekünk adófizetőknek kell megfizetnie. A környezetkárosítás mellett emiatt is iszonyatosan dühítő a tevékenységük, amire rendszeresen felhívjuk a Hulladékvadászon, illetve a JÖN Alapítványunk által a figyelmet. A szemetelés legfőbb oka, hogy egyes emberek nem képesek felelősséget vállalni saját tetteik, fogyasztásuk után.

A videó tartalma:

  • szemetelők szembesítése;
  • totális-brutális lebukásaik;
  • magyar és nemzetközi tettenérések;
  • szemetelők bejelentés.
Ilyen az, amikor a szemetelők húzzák a rövidebbet

Ilyen az, amikor a szemetelők húzzák a rövidebbet.

Bízunk benne, hogy a videóban szereplő – egyes esetekben igen kemény –  tettenérések kelően elrettentőek lesznek az olyan emberek számára, akik nem találják a kukát. A Szemetelő idióták következő részébe a szemetelő multik következik.

Egyet ígérhetünk, hogy mi minden esetben beszámolunk róla, amikor  a szemetelők húzzák a rövidebbet.

Az előző rész elérhető a Szemetelő idióták #1 – a probléma gyökere címen.

You may also like...