Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Mancsod Alapítvány menhelye mellé szemeteltek - Hulladekvadasz.hu

Mancsod Alapítvány menhelye mellé szemeteltek

Mancsod Alapítvány azaz a Civil Debreceni Állatmentők Menhelye mellé egy hatalmas szemétdombot hánytak ismeretlen szemetelők a Debrecen erdejébe.

Hasonló bosszantó eseteket már kaptunk a cívis városból. Az aktuális esetünkben az egyik napról a másikra került ki az erdő közepére ez a hatalmas és gusztustalan szemétdomb.

Mancsod Alapítvány azaz a Civil Debreceni Állatmentők Menhelye.

Mancsod Alapítvány azaz a Civil Debreceni Állatmentők Menhelye.

A bejelentés szövege:
“Tisztelt Hölgyem /Uram! Debrecen-Nagycsere tanya területek erdős része. Legközelebbi cím 4077 Debrecen Nagycsere tanya 80 Hrsz: 01234/6 A Bodolai Ferenc Add a Mancsod Alapítvány azaz a Civil Debreceni Állatmentők Menhelye.” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Hulladék jellege: építési és kommunális hulladék.

A bejelentés időpontja: 2020.08.06.

A Mancsod Alapítvány menhelye mellől érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak bízva a kialakult állapotok megoldásában.


Ha te is tennél a hasonló állapotok ellen, akkor jelentsd be nálunk az illegális hulladéklerakásokat vagy azok lerakóit:

Bejelentést teszek!

Letöltöm a Hulladékvadász applikációt!

You may also like...