Mancsod Alapítvány menhelye mellé szemeteltek

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Mancsod Alapítvány azaz a Civil Debreceni Állatmentők Menhelye mellé egy hatalmas szemétdombot hánytak ismeretlen szemetelők a Debrecen erdejébe.

Hasonló bosszantó eseteket már kaptunk a cívis városból. Az aktuális esetünkben az egyik napról a másikra került ki az erdő közepére ez a hatalmas és gusztustalan szemétdomb.

Mancsod Alapítvány azaz a Civil Debreceni Állatmentők Menhelye.

Mancsod Alapítvány azaz a Civil Debreceni Állatmentők Menhelye.

A bejelentés szövege:
“Tisztelt Hölgyem /Uram! Debrecen-Nagycsere tanya területek erdős része. Legközelebbi cím 4077 Debrecen Nagycsere tanya 80 Hrsz: 01234/6 A Bodolai Ferenc Add a Mancsod Alapítvány azaz a Civil Debreceni Állatmentők Menhelye.” – A bejelentés és annak megoldása közvetlenül a Hulladékvadász by Zeewa rendszerünkben tekinthető meg.

Hulladék jellege: építési és kommunális hulladék.

A bejelentés időpontja: 2020.08.06.

A Mancsod Alapítvány menhelye mellől érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak bízva a kialakult állapotok megoldásában.


Ha te is tennél a hasonló állapotok ellen, akkor jelentsd be nálunk az illegális hulladéklerakásokat vagy azok lerakóit:

Bejelentést teszek!

Letöltöm a Hulladékvadász applikációt!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: