Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
A Mágnes Lady és a pisztoly doboz - Hulladekvadasz.hu

A Mágnes Lady és a pisztoly doboz

Hetek óta először sütött ki a nap és hosszú hétvége is van szóval minden adott egy horgászatra. Sajnos Dávid most nem tudott eljönni velem úgy, hogy Réka lesz az akivel együtt horgászom. Továbbiakban csak a Mágnes Lady!

Szóval a Mágnes Lady már több horgászatunkon részt vett, segítette a munkánk de eddig nem próbálta ki, viszont egyszer mindennek eljön az ideje. A helyszínt most is a szigetszentmiklósi Duna part egy központi része lesz, jártunk már itt és ismerjük a vizet. Bepakoltuk a felszerelést és elindultunk, mikor kiértünk a kiszemelt stéghez a Mágnes Lady kapott egy gyorstalpalót a horgászat technikájáról és ezután neki is állhattunk. Az eleje a szokásos módon indult, pásztázva dobálgattunk és kerestük a nagyobb dolgokat a vízben, de már akkor tudtuk, hogy jó helyet választottunk mert mágnesek akadtak 3-4 helyen ami jó jel csak ki kell húzni őket.

Kezdetben az apróságok jöttek, bögre, székláb és lakat, most pedig jöhetnek a nagyobbak. Ilyenkor megnézzük hol akad a mágnes és elkezdjük folyamatosan azt a helyet dobálni és ugyan azt a sávot végig horgászni. néhány dobás után a fém elindul ki az iszapból hiszen szép lassan kimozgattuk. Most is így történ elindult a tárgy, a mágnes biztosan fogta, még néhány ellenőrző húzás és ha nem csúszik le róla akkor végre megvan a fogásunk, már a miénk. Húztuk a part felé, szépen siklott az iszapon csak ki kell emelni de addig is találgattuk mi lehet. Amíg így tanakodtunk kiért a partra és láttuk, hogy egy nyitott fémdoboz. Így nehezebb a feladat, bármi is van benne nem eshet ki azért nagyon óvatosan kell kiemelnünk, jobb ha két mágnessel fogjuk ezért a Mágnes Lady is besegített, biztosan fogtuk és végre kiemelhettük. Az első akadó pipa, kint van a lábunknál és láthatjuk mi is az, egy pisztolydoboz és a legjobb az egészben, hogy egy bőr pisztolytáska is van benne.

img_20161031_133523

Igaz elég iszapos, átázott, de tisztítás után újra használható. A dobozt kimostuk a biztonság kedvéért, volt benne cső és tár tisztító de semmi pisztoly, mondjuk ezt nem bántuk. Most pedig jöhet a következő akadó, a technika ugyanaz mint az előbb,ismét sikerrel jártunk, elindulta tárgy, bár ez nehezebben jött és el-el akadt, de ha valamit megakarunk fogni akkor megfogjuk. Attól függetlenül, hogy a mágnes lecsúszott róla többször is, sikerült a felszínre emelnünk, egy kuka, már megint egy kuka. Miért kerülnek ezek a kukán állandóan a vízbe, hiszen csak a parton tudják gyűjteni a hulladékot.

Mágnes Lady

Ismét visszaállítottuk a helyére és összegyűjtöttük a szemetet magunk után majd elindultunk haza a nagy fogással.

Üdvözlettel:
Mágnes horgász csapat

You may also like...