Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Látványos drónfelvétel a zuglói illegális szeméttelepről

A hulladékvadász csapata drónfelvétel segítségével bemutatja milyen is egy illegális szeméttelep a Fővárosunk egy kertvárosi részén.

Zugló és a XVI. kerület határán fekvő területet évek óta illegális hulladéklerakások sorozata tarkítja. A korábban helyszíni terepszemlénk alkalmával ezt be is mutattuk.

A helyszíni terepszemle képei, 2017. 01.07. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az ismételt terepszemle
Ez a helyszín számunkra kiváló lehetőséget adott arra, hogy bemutassuk mennyire közel és rejtve bújnak el lakókörnyezetünkben az illegális szeméttelepek. Az Öv utcai helyszínt már a méreténél és súlyosságánál fogva is érdemesnek láttuk a szemléltetésre.

A közelben a zuglói Füredi utcai lakótelep és a NAV Kelet-Budapesti Adó- és Vámigazgatósága – Központi Ügyfélszolgálat található. Nem beszélve arról, hogy az utca bejáratánál a XIV. kerület hulladékudvara üzemel.

Mind a bejelentések, mint a korábbi terepszemle anyagát eljuttattuk az aktuális szerveknek. Úgy véljük hamarosan megoldódhat az Öv utca és környékének a sorsa.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek