Látványos drónfelvétel a zuglói illegális szeméttelepről

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A hulladékvadász csapata drónfelvétel segítségével bemutatja milyen is egy illegális szeméttelep a Fővárosunk egy kertvárosi részén.

Zugló és a XVI. kerület határán fekvő területet évek óta illegális hulladéklerakások sorozata tarkítja. A korábban helyszíni terepszemlénk alkalmával ezt be is mutattuk.

A helyszíni terepszemle képei, 2017. 01.07. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az ismételt terepszemle
Ez a helyszín számunkra kiváló lehetőséget adott arra, hogy bemutassuk mennyire közel és rejtve bújnak el lakókörnyezetünkben az illegális szeméttelepek. Az Öv utcai helyszínt már a méreténél és súlyosságánál fogva is érdemesnek láttuk a szemléltetésre.

A közelben a zuglói Füredi utcai lakótelep és a NAV Kelet-Budapesti Adó- és Vámigazgatósága – Központi Ügyfélszolgálat található. Nem beszélve arról, hogy az utca bejáratánál a XIV. kerület hulladékudvara üzemel.

Mind a bejelentések, mint a korábbi terepszemle anyagát eljuttattuk az aktuális szerveknek. Úgy véljük hamarosan megoldódhat az Öv utca és környékének a sorsa.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: