Látványos drónfelvétel a zuglói illegális szeméttelepről

A hulladékvadász csapata drónfelvétel segítségével bemutatja milyen is egy illegális szeméttelep a Fővárosunk egy kertvárosi részén.

Zugló és a XVI. kerület határán fekvő területet évek óta illegális hulladéklerakások sorozata tarkítja. A korábban helyszíni terepszemlénk alkalmával ezt be is mutattuk.

A helyszíni terepszemle képei, 2017. 01.07. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az ismételt terepszemle
Ez a helyszín számunkra kiváló lehetőséget adott arra, hogy bemutassuk mennyire közel és rejtve bújnak el lakókörnyezetünkben az illegális szeméttelepek. Az Öv utcai helyszínt már a méreténél és súlyosságánál fogva is érdemesnek láttuk a szemléltetésre.

A közelben a zuglói Füredi utcai lakótelep és a NAV Kelet-Budapesti Adó- és Vámigazgatósága – Központi Ügyfélszolgálat található. Nem beszélve arról, hogy az utca bejáratánál a XIV. kerület hulladékudvara üzemel.

Mind a bejelentések, mint a korábbi terepszemle anyagát eljuttattuk az aktuális szerveknek. Úgy véljük hamarosan megoldódhat az Öv utca és környékének a sorsa.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet