Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Óbuda, Papírgyár utca hulladéklerakásai - Hulladekvadasz.hu

Óbuda, Papírgyár utca hulladéklerakásai

Papírgyár utca, Óbuda kerületéből egyre sűrűbben érkeznek hozzánk bejelentések. Növekvő tendencia vagy csak az emberek megunták, hogy szemetesedik a város?

A bejelentés szövege
„A budapesti Papírgyár u. 56 környékén (1038) a HÉV melletti utcában a volt gyár épület fala mellett már pár hónapja letettek pár félig üres festékes vödröt. Sajnos a könyéken ezután elkezdett gyűlni a hulladék, mostmár mellette pár 10 méterrel egy újabb kupac bezacskózott hulladék kupac nőtt ki, és a kissé északabbra lévő Olímpus épülete mellett szintén a Papírgyár utcában pedig főleg bezacskózott zöld hulladék áll hónapok óta.
(47°34’59.4″N 19°02’40.9″E, https://goo.gl/maps/JnmiVV3uK7n)”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

A Papírgyár utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...