Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Óbuda, Papírgyár utca hulladéklerakásai

Papírgyár utca, Óbuda kerületéből egyre sűrűbben érkeznek hozzánk bejelentések. Növekvő tendencia vagy csak az emberek megunták, hogy szemetesedik a város?

A bejelentés szövege
“A budapesti Papírgyár u. 56 környékén (1038) a HÉV melletti utcában a volt gyár épület fala mellett már pár hónapja letettek pár félig üres festékes vödröt. Sajnos a könyéken ezután elkezdett gyűlni a hulladék, mostmár mellette pár 10 méterrel egy újabb kupac bezacskózott hulladék kupac nőtt ki, és a kissé északabbra lévő Olímpus épülete mellett szintén a Papírgyár utcában pedig főleg bezacskózott zöld hulladék áll hónapok óta.
(47°34’59.4″N 19°02’40.9″E, https://goo.gl/maps/JnmiVV3uK7n)”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

A Papírgyár utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek