Két hős zuglói közterület-felügyelő kitüntetése

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Két zuglói közterület-felügyelő testi épségét kockáztatva intézkedett illegális hulladékot lerakókkal szemben, a kerület egyik gyűjtőszigeténél.

A krimibe forduló esemény még decemberben történt. Két felügyelő járőrözés közben, a rákospataki gyűjtőszigetnél egy járműre figyelt fel, amelyből sittel teli zsákokat pakoltak a tartályok mellé. Intézkedésük során az elkövetők gépjárművükkel megpróbálták elgázolni egyiküket, szándékosan nekihajtottak gépjárművüknek is, több százezres kárt okozva mindkét autóban.

Korábban Karácsony Gergely, Zugló Polgármestere, a zuglói illegális szeméttelep helyszínén az RTL Híradójának adott interjújában is kiemelte a közterület-felügyelő kollégák helytállását.

közterület-felügyelő A kitüntetési ceremónia. / Forrás: facebook.com/FKFZrt

A kitüntetési ceremónia. / Forrás: facebook.com/FKFZrt

Az akciófilmbe illő jelenet során csak a szerencsének köszönhető, hogy senki nem sérült meg. A közterület-felügyelők az elkövetőket átadták a helyszínre kiérkező rendőröknek. Az ügy kivizsgálása jelenleg is folyik.

Az FKF Nonprofit Zrt. szeretne a jövőben egy díj átadásával köszönetet mondani azoknak, akik segítenek hozzájárulni Budapest, illetve lakókörnyezetük közterületi rendjének és tisztaságának megóvásához. A Társaság szándéka szerint a díjat megkaphatják majd közterület-felügyelők, rendőrök, de pályázhatnak az elismerésre lakóközösségek, valamint magánszemélyek és céges kollektívák is.

Első alkalommal két zuglói közterület-felügyelő kapta az FKF „Aranyseprű díjat”.

Forrás: FKF Zrt. facebook oldala

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: