Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kispesti Tóth Árpád utca hulladékhalma (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Kispesti Tóth Árpád utca hulladékhalma (Frissítve)

A kispesti Tóth Árpád utca hulladékhalma ékes bizonyítéka lehet annak, hogy a szokás nagy úr. Az átszervezett lomtalanítási időszak képződménye.

Frissítve
2017.11.28.

Kispest Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta a bejelentéssel kapcsolatban
„Bejelentésével kapcsolatban az alábbi intézkedéseket végeztük: A helyszínt megtekintettük, felmértük. A panaszt megalapozottnak találtuk.

A Tóth Á. u.-ban a szennyezett közterület karbantartási, szórt szemét mentesítési munkálatait a Közpark Nonprofit Kft. köztisztasági csoportjától megrendeltük, az illegális hulladékot elszállítattuk.

A használaton kívüli villamosforduló épülete és környezete rendbetételére, szemétmentesítésére, rendszeres karbantartására felkértük a tulajdonos és kezelő BKK-BKV szervezetét. A terület gyakori, rendszeres ellenőrzésére nyomatékosan felkértük a Közpark Kft. és a Kispesti Rendészeti Központ munkatársait.

Tekintettel a sajnálatosan egyre gyakrabban előforduló illegális hulladék lerakásra, a jelzett terület rendszeres felülvizsgálatát a jövőben is elvégezzük, és amennyiben ismételten hulladékot raknak le a helyszínre, a szükséges intézkedéseket megtesszük.”

Köszönjük Kispest Önkormányzatának a bejelentés megoldását és a további intézkedéseket.


Korábban
2017.06.28.

A videóbejelentésben szereplő helyszín minden köztisztasági alapelvnek ellent mód. A bejelentő levelében azt írja, hogy a szemét rohadó bűze sok embernél már kicsapja azt a bizonyos „biztosítékot”. Továbbá arra utal, hogy az illegális hulladéklerakat állapota már hosszú idő óta „színesíti” az ott élők életét.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! XIX. kerület Tóth Árpád utca 11-17 ( a 42 villamos végállásától jobbra az Endresz György utca vége) 80-100 méter hosszú háztartási szemét halom. Tv-k, kanapék, építési hulladékok és minden más ami nagyon bomlásnak indult. A szag átütő és félelmetes ahogy gyerek zsivajt hallani a közelből. Akik néha arra hajtanak el autósok, azt mondták nekem, hogy ez évek óta csak gyűlik. A lomtalanítás májusban szokott lenni, apám szerint és hogy valószínűleg átrakták novemberre. S valaki a szokásához híven kirakta. Aztán mindenki kezdett hozzá rakni. Már hónapok óta ott áll és máshol nincs semmi kirakva. „

Hulladék jellege: kommunális, építési, veszélyes, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

A budapesti XIX. kerület korábbi bejelentéseit ide kattintva elérhetőek.

Tóth Árpád utca bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...