Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Vecsési bejelentési helyszín a kamerák kereszttüzében (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Vecsési bejelentési helyszín a kamerák kereszttüzében (Frissítve)

Vecsési bejelentésben szereplő helyszínen térfigyelő kamerák mellett illegális hulladéklerakást tiltó táblák is találhatóak, teljesen feleslegesen?! 

Frissítve
2017.08.15.

Csak kiváló jelzőkkel tudjuk illetni a Vecsés Önkormányzatának környezetmegőrző és karbantartó munkáját, amit a településükön nap, mint nap végeznek.

Vecsési bejelentési helyszín a kamerák kereszttüzében

Az Önkormányzat a napokban értesített bennünket, hogy a területet rendbe tették. 1 konténernyi szemetet szedtek össze a kanális két partján. A mezőőrök az árokpartot rendbe rakták, hátha úgy kevésbé merik lerakni illegálisan a szemetet.

Külön kiemelnénk az erre a célra létrehozott Vecsési Hulladékkommandót, akinek a tagjai gyakorta nem csak a hulladéklerakatot derítik fel, hanem az elkövető kilétére is rábukkannak a szemétdombokban.

Köszönjük a tájékoztatást, további sikeres munkát kívánunk. Örülünk, hogy munkájukkal nem csak a lakosságnak, hanem többi önkormányzatoknak is példát mutatnak.


Korábban
2017.07.04.

Igen, mindezek ellenére a szemetelők hónapok óta folyamatosan hordják a helyszínre a számukra már feleslegessé vált hulladékokat. Ezzel is gúnyt űzve a természettel és a természet védőivel.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Vecsés határában (46100 úton az M0-ás előtt) illegális hulladéklerakat. A szemétlerakót nem zavarta a figyelmeztető tábla és a térfigyelő kamera. Elképzelhető, hogy ez azért nem zavarta, mert a hulladék állapota lapján nem most és nem egy ütemben került az ott lerakásra, viszont annak ellenére, hogy a kamerák egyértelműen a szemétre néznek, még mindig nem került az elszállításra.

Vecsési bejelentési helyszínen lévő tiltó tábla. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Vecsési bejelentési helyszínen lévő tiltó tábla. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Ez számomra azt jelenti, hogy ugyan telepítettek térfigyelő kamerákat, és bírsággal fenyegetnek, azonban a kamrák másik oldalán (a monitornál) senki nem ül, így hetek-hónapok óta azt sem veszik észre, hogy pont ott raknak le hulladékot ahol még „figyelik” is! Az már más kérdés, hogy így ebben a formában van e értelme térfigyelő kamerákat telepíteni…”

Hulladék jellege: kommunális, építési, veszélyes, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Vecsési bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


TÁMOGATÁS

Kérjük, támogassa Ön is környezetünk megtisztításáért végzett tevékenységünket, az alábbi bankszámlaszámon teheti meg:

Bankszámlaszámunk: 16200151-18537255

JÖVŐ ÖKO-NEMZEDÉKE ALAPÍTVÁNY A HULLADEKVADASZ.HU ÜZEMELTETŐJE

Cím: 1134 Budapest, Váci út 47. B.lph.
Honlap: jonalapitvany.hu
E-mail: info[kukac]jonalapitvany.hu

You may also like...