Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kerepes határában hulladéklerakatok - Hulladekvadasz.hu

Kerepes határában hulladéklerakatok

Kerepes határában hulladéklerakatokra lett figyelmes a bejelentő. Állítása szerint az illegálisan lerakott hulladék mennyisége napról napra nő.

A bejelentés levelében Kistarcsa – Csömör határára teszi a bejelentő az illegális hulladék elhelyezkedését. A Google szerint viszont a terület Kerepeshez tartozik. Továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz bízva a mihamarabbi problémamegoldásban. Kerepesről beérkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hölgyem, Uram, Kistarcsa Homok dűlő utcában lakok és rendszeresen a fölöttünk, Csömör vagy Kerepes (?) felőli részre visszük sétálni a kutyánkat. Sajnos sokan meg a szemét, háztartási és egyéb hulladéklerakatra használják a területet és a helyzet egyre csak rosszabb. A mellékelt képeken csak egy kis része látszik a szemétnek, de van ott sokkal több is, főleg a szőlős felé vezető úton, csak éppen most nem látszik ki annyira a nagy fű miatt. A fényképek a ( https://www.google.hu/maps/place/Kistarcsa,+K%C3%B6lcsey+Ferenc+u.,+2143/@47.5633183,19.2523372,620m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x4741c5eb8fc3ffd3:0x27d722beafca98d8!8m2!3d47.5473528!4d19.2689952) kb a Szőlő dűlővel egy irányban lévő erdő, fás részen készültek, de ha a mögötte vagy a tőle jobbra lévő területre „tévedünk”, akkor érnek még meglepetések. Segítségüket előre is köszönöm.”

hulladékvadász applikáció

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Kerepes bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...