Zuglói szörnyű állapotú szelektív sziget

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Zuglói szörnyű állapotú szelektív sziget állandósult hulladék-és használati problémájáról érkezett bejelentés a Szentmihályi út és a Kerepesi út kereszteződéséből.

A bejelentő már több platformon jelezte az állandó, megszakítás nélküli problémát, de állítása szerint süket csak üres ígéreteket kapott. Az önkormányzatoknak és a budapesti közterületeket takarító FKF-nek is súlyos problémákat okoznak a szelektív hulladékok körüli állapotok rendezése. Ezen helyszínek rendszeres takarítása súlyos adóforintokba kerülnek, mindez azért, mert a lakosság egy része hulladéklerakónak használja már évek óta a szelektív hulladékgyűjtő szigetek közvetlen környezetét.

Szelektív sziget Zuglóban. A kép hetes, de a probléma állandó. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szelektív sziget Zuglóban. A kép hetes, de a probléma állandó. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Csatolom a képeket a szörnyű szelektív szigetről. Már mindenkivel leveleztem, akivel tudtam (Önkormányzat, FKF, Rendészet.) Ígéreteket kaptam – emellett mindenki terelt, hogy kinek a hatáskörébe tartozik a rendbetétel – de a helyzet változatlan. Hátha Ti többet tudtok tenni. 1 hónapja tettem az első bejelentést.”

Hulladék jellege: szelektív hulladékelhelyezési probléma

[codepeople-post-map]

Szelektív sziget helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

 

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: