Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Környezettudatosság Napja eseményen Tóth Andi - Hulladekvadasz.hu

Környezettudatosság Napja eseményen Tóth Andi

A Környezettudatosság Napja eseményen Tóth Andi is részt vesz. Tanácsadással, egyedi bemutatóval jelentkezik a Hulladékvadászok sátrában.

Tóth Andi, a Háztartásom Hulladék Nélkül rovat vezetőjének gondolatai
„Azt tapasztalom, hogy az elmúlt több mint másfél év alatt a zero waste mozgalom egyre több követőre talál itt Magyarországon is. Én is egyre több helyen kapok megjelenési lehetőséget, ahol elmondhatom, hogy én hogyan csinálom. Szívesen adok ötleteket, tanácsokat bárkinek, aki fontosnak érzi a környezetvédelem szempontjából a háztartási hulladék csökkentését. 2017 október 7-én 10h-tól kerül megrendezésre az FKF Zrt. szervezésében a Környezettudatosság Napja, amelyen szintén van lehetőségem a Hulladékvadász csapatával együtt részt vennem.

Ez egy ingyenes családi Nyílt Nap lesz a Fővárosi Hulladékhasznosító Mű területén, ahol engem, mint 3 gyerekes családanyát, személyesen is megismerhettek. Fontosnak tartom az ilyen rendezvényeket, hiszen a háztartási hulladék minimalizálásának realitása ezáltal tud valóban hiteles lenni. Egy ilyen rendezvényen tudnak a környezetvédelem iránt érdeklődők igazi motivációt kapni, mivel a háztartási hulladék csökkentésének módszereit, tőlem, egy hús-vér, többgyermekes, dolgozó háziasszonytól kaphatják meg.”

Honnan is indult a Környezettudatosság Napja?
Az FKF Nonprofit Zrt. közszolgáltatási feladatainak ellátása közben évtizedekkel ezelőtt felismerte a környezet védelmének fontosságát, ebben játszott felelősségét. Felismerte, hogy nem elég megfelelnie az egyes uniós és hazai előírásoknak, hanem az élére kell állnia. Az immár 3. alkalommal megrendezésre kerülő program célja, hogy közös környezetünk védelmére megpróbálja felhívni a lakosság figyelmét, a többi fővárosi közművállalattal, a rendezvényen résztvevő partnereivel együtt.

Környezettudatosság Napja eseményen Tóth Andi a Hulladékvadászok sátránál lesz megtalálható.

Környezettudatosság Napja eseményen Tóth Andi a Hulladékvadászok sátránál lesz megtalálható.

Eseményen megjelenő partnerek
Az idei családi nap partnerei között olyan nevek szerepelnek, mint például BKK – Budapesti Közlekedési Központ, FŐKERT Nonprofit Zrt., Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés, és még sorolhatnám. Önálló sátorral az FKF egyik partnereként kint lesz a Hulladékvadász hírportál is, ahol engem is megtalálhattok.

A hulladékvadász sátornál lesz: játék, kreatívkodás, tanácsadás, ötletelés, beszélgetés, jó hangulat. A helyszínen személyes tanácsokkal, ötletekkel, beszélgetésekkel, játékokkal várok mindenkit.

A Hulladékvadász Sátor programja október 7-én a Környezettudatosság Napján

✅kreatív sarok a gyerekeknek, családosoknak
✅ újrahasznosítás az otthon fellelhető anyagokból: maradék falécek, boros dugók, gombok, szalagok
✅ kerekasztal beszélgetés a kreatív hobbik világáról, tanácsadás hogyan kezdjünk el otthon alkotni
✅ információnyújtás, tájékoztatás Tóth Andival, a Háztartásom hulladék nélkül blog írójával
✅ termékbemutató a kedvenc zero-waste használati tárgyakból
✅ textil táska készítése régi pólóból
✅ Kukázzunk! Szemét és megoldások – játék gyerekeknek
✅ mikro műanyagszennyezés problémáját bemutató játék
✅ Illegális hulladéklerakások problémájával kapcsolatos tájékoztatás

A Környezettudatosság Napja alkalmából mindenki várok szeretettel az eseményen.

Andi ?

Ha még több hasznos tippet szeretnél olvasni a hulladék csökkentéséről, akkor keresd fel

You may also like...