Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Gárdony, Szabadság út DM melletti hulladéklerakatok - Hulladekvadasz.hu

Gárdony, Szabadság út DM melletti hulladéklerakatok

Gárdony, Szabadság út DM melletti hulladéklerakatokra lett figyelmes a helyi hulladékvadászunk, aki nem volt rest és levadászta trófeáit.

Ez már az idei 6. bejelentés a településről. A korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
„Üdvözletem! Gárdonyban, a Szabadság úton, a dm mellett van ez a rakás szemét, már hetek óta. A poén az egészben az, hogy a polgármesteri hivatal mellől azért vitték el a szelektív hulladékgyűjtő szigetet évekkel ezelőtt, mert páran illegális hulladéklerakónak használták alkalomadtán. Ahhoz képest most, a polgármesteri hivataltól cirka 300 méternyire hetekig virít ez a sok szemét.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Gárdony, Szabadság út DM áruház melletti bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...