Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Gárdony, Szabadság út DM melletti hulladéklerakatok

Gárdony, Szabadság út DM melletti hulladéklerakatokra lett figyelmes a helyi hulladékvadászunk, aki nem volt rest és levadászta trófeáit.

Ez már az idei 6. bejelentés a településről. A korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Üdvözletem! Gárdonyban, a Szabadság úton, a dm mellett van ez a rakás szemét, már hetek óta. A poén az egészben az, hogy a polgármesteri hivatal mellől azért vitték el a szelektív hulladékgyűjtő szigetet évekkel ezelőtt, mert páran illegális hulladéklerakónak használták alkalomadtán. Ahhoz képest most, a polgármesteri hivataltól cirka 300 méternyire hetekig virít ez a sok szemét.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Gárdony, Szabadság út DM áruház melletti bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek