Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Benczúr utca szemétdombja a Városliget szomszédságában

Benczúr utca példája is jól bizonyítja, hogy szinte bárhol kialakulhat illegális hulladéklerakat lakókörnyezetünkben. Mindez most Budapest VI. kerületében történt meg.

A Városligetről nyíló utcában a bejelentő több egymásra pakolt – nem FKF-es – zsákra lett figyelmes, aminek a tartalma állítása szerint zöldhulladék. De már most felhívja a figyelmet arra, hogy a zöld-hulladéklerakat létezése bevonzza a többi szemetet, szemetelőt.

Benczúr utca szemétdombja mellett pár méterre található a Benczúr Hotel, illetve onnan közel 100 méterre a Városliget. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Benczúr utca szemétdombja mellett pár méterre található a Benczúr Hotel, illetve onnan közel 100 méterre a Városliget. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Budapest, Benczúr utca 33 előtt az út túloldalán zöld hulladék, ami az alapja a szemétkupacnak, de el kellene szállítani mert a tetején gyűlik már az egyéb szemét.”

Hulladék jellege: háztartási és zöld hulladék

Benczúr utca helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek