Mogyoródi úti Sportpálya mellett autóroncs

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Mogyoródi úti Sportpálya mellett autóroncsra lett figyelmes a bejelentő hulladékvadászunk Budapest XIV. kerületében. “Zugló roncs autók hazája!”

Frissítve
2018.06.27.

A legfrissebb értesüléseink szerint a rendszám nélküli Suzuki Swiftet elvitte a helyszínről a Zuglói Önkormányzati Rendészet:
“Sziasztok! Elvitték. Rendszám nélküli, türkiz, Suzuki Swift, elszállítás ideje és helye: 2018. 06. 27. 10:25 perc, Budapest, XIV. kerület, Mogyoródi út 130 szám elől.” – írja egyik bejelentő.

Köszönjük az illetékes szerv munkáját.


Korábban
2018.05.18.

Budapest XIV. kerületéből érkezett be eddig a legtöbb autóronccsal kapcsolatos bejelentés a honlapunkra. Nincs már hét, hogy ne érkezzen bejelentés egy levadászott ronccsal kapcsolatosan.

Ez a kis Suzuki is megélt már jobb napokat ... hol a gazdija? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Ez a kis Suzuki is megélt már jobb napokat … hol a gazdija? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! Csak az elmúlt héten tűnt fel egy délelőtt mikor kevesebb autó van ott, de a növényzetből ítélve hetek óta.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.17.

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

Mogyoródi úti Sportpálya helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: