Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Mogyoródi úti Sportpálya mellett autóroncs

Mogyoródi úti Sportpálya mellett autóroncsra lett figyelmes a bejelentő hulladékvadászunk Budapest XIV. kerületében. “Zugló roncs autók hazája!”

Frissítve
2018.06.27.

A legfrissebb értesüléseink szerint a rendszám nélküli Suzuki Swiftet elvitte a helyszínről a Zuglói Önkormányzati Rendészet:
“Sziasztok! Elvitték. Rendszám nélküli, türkiz, Suzuki Swift, elszállítás ideje és helye: 2018. 06. 27. 10:25 perc, Budapest, XIV. kerület, Mogyoródi út 130 szám elől.” – írja egyik bejelentő.

Köszönjük az illetékes szerv munkáját.


Korábban
2018.05.18.

Budapest XIV. kerületéből érkezett be eddig a legtöbb autóronccsal kapcsolatos bejelentés a honlapunkra. Nincs már hét, hogy ne érkezzen bejelentés egy levadászott ronccsal kapcsolatosan.

Ez a kis Suzuki is megélt már jobb napokat ... hol a gazdija? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Ez a kis Suzuki is megélt már jobb napokat … hol a gazdija? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! Csak az elmúlt héten tűnt fel egy délelőtt mikor kevesebb autó van ott, de a növényzetből ítélve hetek óta.”

A bejelentés időpontja: 2018.05.17.

Hulladék jellege: autóroncs.

Mogyoródi úti Sportpálya helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek