Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Horganyzott lemezkupac és szemét Szegeden

Horganyzott lemezkupac, bontott hűtök, na meg szemét Szeged legújabb hulladékvadász bejelentésében. A terület vajon magánterület?

A képen szinte egy összeroskadt épület látványa fogad bennünket. Reméljük csak egy építési hulladékkupacról van szó és senki sincs a lemezek alatt, holtan.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szegeden a ballagótói kiskerteknél a szolgalmi úton az alábbi GPS koordinátáknál található az illegálisan lerakott hulladék. 46°13.517’N 20°7.635’E

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, üveg, fém.

Horganyzott lemezkupac helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek