Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Budapest Csömöri út hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Budapest Csömöri út hulladéklerakata

Budapest Csömöri út mentén lévő hulladéklerakatról érkezett bejelentés. A bejelentő állítása szerint többször bejelentette hivatalos úton, de …

Eddig nem történt semmi változás a helyszínnel kapcsolatban. Emiatt fordult hozzánk. Reméljük sikerrel. Zuglóból érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
„Üdvözletem! A senki földjén alakuló szemétkupacról szeretnék hírt adni. Illetékes nincs… többszöri bejelentésre sem történik semmi, azonkívül, hogy a kupac egyre nagyobb. A bejelentésem címe : 1147 Budapest Csömöri út 34/b”

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Budapest Csömöri út helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...