Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Budapest Csömöri út hulladéklerakata

Budapest Csömöri út mentén lévő hulladéklerakatról érkezett bejelentés. A bejelentő állítása szerint többször bejelentette hivatalos úton, de …

Eddig nem történt semmi változás a helyszínnel kapcsolatban. Emiatt fordult hozzánk. Reméljük sikerrel. Zuglóból érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Üdvözletem! A senki földjén alakuló szemétkupacról szeretnék hírt adni. Illetékes nincs… többszöri bejelentésre sem történik semmi, azonkívül, hogy a kupac egyre nagyobb. A bejelentésem címe : 1147 Budapest Csömöri út 34/b”

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

Budapest Csömöri út helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek