Szeged Szilléri sor autóroncsá váló autója

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Szeged Szilléri sor parkolójában egy magára hagyott autó válik napról napra az enyészeté, ezzel is foglalva a helyeiktől a parkolóhelyet.

Rendszeresen érkeznek hozzánk bejelentések szebb napokat megélt autókról, amik időközben autóroncsá váltak. A legtöbb esetben a bejelentés hatására az autókat elszállították.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! 2017 februárja óta foglalja a parkolót egy sötétzöld 2-es vagy 3-as golf személyautó. Többszöri írásos üzenet ellenére se tesz lépéseket a gazdája így vélhetőleg nem izgatja a jármű sorsa, már kezdik széthordani a mozdítható alkatrészeit. Helyszín: Szeged, Szilléri sor. 1 mödötti parkoló. BÚÉK! “

Hulladék jellege: autóroncs.

Szeged Szilléri sor helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: