Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szeged Szilléri sor autóroncsá váló autója - Hulladekvadasz.hu

Szeged Szilléri sor autóroncsá váló autója

Szeged Szilléri sor parkolójában egy magára hagyott autó válik napról napra az enyészeté, ezzel is foglalva a helyeiktől a parkolóhelyet.

Rendszeresen érkeznek hozzánk bejelentések szebb napokat megélt autókról, amik időközben autóroncsá váltak. A legtöbb esetben a bejelentés hatására az autókat elszállították.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! 2017 februárja óta foglalja a parkolót egy sötétzöld 2-es vagy 3-as golf személyautó. Többszöri írásos üzenet ellenére se tesz lépéseket a gazdája így vélhetőleg nem izgatja a jármű sorsa, már kezdik széthordani a mozdítható alkatrészeit. Helyszín: Szeged, Szilléri sor. 1 mödötti parkoló. BÚÉK! „

Hulladék jellege: autóroncs.

Szeged Szilléri sor helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...