Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szeged Szilléri sor autóroncsá váló autója

Szeged Szilléri sor parkolójában egy magára hagyott autó válik napról napra az enyészeté, ezzel is foglalva a helyeiktől a parkolóhelyet.

Rendszeresen érkeznek hozzánk bejelentések szebb napokat megélt autókról, amik időközben autóroncsá váltak. A legtöbb esetben a bejelentés hatására az autókat elszállították.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! 2017 februárja óta foglalja a parkolót egy sötétzöld 2-es vagy 3-as golf személyautó. Többszöri írásos üzenet ellenére se tesz lépéseket a gazdája így vélhetőleg nem izgatja a jármű sorsa, már kezdik széthordani a mozdítható alkatrészeit. Helyszín: Szeged, Szilléri sor. 1 mödötti parkoló. BÚÉK! “

Hulladék jellege: autóroncs.

Szeged Szilléri sor helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek