Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Székesfehérvár Bakony utca hulladéka - Hulladekvadasz.hu

Székesfehérvár Bakony utca hulladéka

Székesfehérvár Bakony utca melletti bicikli úti hulladéklerakásaira hívja fel a figyelmet a bejelentő, bemutatva a település határán kialakuló hulladékproblémát.

A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Székesfehérváron a Bakony utca végéből induló és a réten át Maroshegyre vezető kerékpárút mellett több helyen szemét kupacok növekednek.

A városból kifele haladva a vasút után közvetlenül jobbra van az első kupac, majd a kerékpárút bal oldalán a bokrok alatt ágybetét, több nagy zsák és szétszórt szemét hever a fűben. Tovább haladva a szennyvíztisztító hátsó bejáratánál, az út jobb oldalán újabb zsákok vannak eldobva és a régi szarvasmarha telep felé jobb oldalon is vannak még szemét kupacok.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Bakony utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...