Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Székesfehérvár Bakony utca hulladéka

Székesfehérvár Bakony utca melletti bicikli úti hulladéklerakásaira hívja fel a figyelmet a bejelentő, bemutatva a település határán kialakuló hulladékproblémát.

A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Székesfehérváron a Bakony utca végéből induló és a réten át Maroshegyre vezető kerékpárút mellett több helyen szemét kupacok növekednek.

A városból kifele haladva a vasút után közvetlenül jobbra van az első kupac, majd a kerékpárút bal oldalán a bokrok alatt ágybetét, több nagy zsák és szétszórt szemét hever a fűben. Tovább haladva a szennyvíztisztító hátsó bejáratánál, az út jobb oldalán újabb zsákok vannak eldobva és a régi szarvasmarha telep felé jobb oldalon is vannak még szemét kupacok.”

Hulladék jellege: kommunális.

Bakony utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek