Székesfehérvár Bakony utca hulladéka

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Székesfehérvár Bakony utca melletti bicikli úti hulladéklerakásaira hívja fel a figyelmet a bejelentő, bemutatva a település határán kialakuló hulladékproblémát.

A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Székesfehérváron a Bakony utca végéből induló és a réten át Maroshegyre vezető kerékpárút mellett több helyen szemét kupacok növekednek.

A városból kifele haladva a vasút után közvetlenül jobbra van az első kupac, majd a kerékpárút bal oldalán a bokrok alatt ágybetét, több nagy zsák és szétszórt szemét hever a fűben. Tovább haladva a szennyvíztisztító hátsó bejáratánál, az út jobb oldalán újabb zsákok vannak eldobva és a régi szarvasmarha telep felé jobb oldalon is vannak még szemét kupacok.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Bakony utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: