Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pofátlan szemetelők ismét akcióban Székesfehérváron (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Pofátlan szemetelők ismét akcióban Székesfehérváron (Frissítve)

Pofátlan szemetelők ismét teleszemetelték székesfehérvári elkerülő alatti átjárót, amit előtte pár nappal takarítottak ki az aktuális szervek.

Frissítve
2018.01.15.

A bejelentés publikálása után a területet megtisztították írja a bejelentő
„Tisztelt Szerkesztők! Nagy örömömre szolgál tájékoztatni Önöket, hogy az átjáró újra tiszta. Ma délután 15:10 – kor rögzítettem ezeket a képeket az átjáró mindkét végén. Köszönöm munkájukat. „

Köszönjük a bejelentőnek a tájékoztatást és az aktuális szerveknek a takarítási munkálatokat.

Korábban
2018.01.13.

Takarítás ide vagy oda a szemetelőket egyáltalán nem érdekli a rend megőrzése. Szüntelen munkájuknak hála naponta kerül ki szemét közvetlen lakókörnyezetünkbe, illetve a természetbe. A bejelentőnek hála a helyszínről előkerültek íratok, amik visszavezethetnek a szemét tulajdonosához.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Szerkesztők! A fenti hellyel kapcsolatban az egyik szemem örül, a másik nagyon szomorú. A korábbi bejelentéseknek és az Önök önzetlen munkája eredményeként a héten (jan. 2.-a után, mert aznap délután még ott volt minden) valamikor kitisztították az átjárót és környékét. Látszik, hogy még a közúti seprőgéppel is feltakarították az úttestet és a gyalogjárdákat is.

Ugyanakkor máris megjelent több zsáknyi szemét, amelyek közül többet már felbontottak és szétszórták tartalmát. Ennek köszönhetően egy óvodásoknak szóló könyvben találtam egy nevet. Reggel a fenti átjáró felé  futottam és újabb adatokra leltem az egyik iskolás könyvben felejtett lapon és álláskereső kiskönyvben. 

A személyiségi jogok védelme érdekében az iratokat kitakartuk, de kitakaratlan változatban továbbküldjük az aktuális önkormányzatnak.

A szemét vélhetően a Mura u. szociális bérlakások egyikéből a Mura ***  kerülhetett ki. Ez az utca kb 400 m-re található. Amikor a tavalyi (novemberi) bejelentés megosztásra került a Szeretem Székesfehérvárt közösségi oldalon, már akkor több hozzászóló azt írta, hogy egyértelműen onnan (Mura u) hordjak ide a szemetet. Remélem ez alapján sikerül az Önkormányzatnak beazonosítani és példát statuálni. Ismételten köszönöm önzetlen munkájukat.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Pofátlan szemetelők áldozatául esett helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...