Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Zuglói Füredi út kifosztott, összefújt, na és teleszemetelt teherautója - Hulladekvadasz.hu

Zuglói Füredi út kifosztott, összefújt, na és teleszemetelt teherautója

A zuglói Füredi út a szemetelők célpontjává vált Budapest XIV. kerületében. Most egy ott parkoló teherautó lett a martalékuk.

Frissítve
2018.05.19.

A napokban értesítettek bennünket, hogy a területről a képeken látható romhalmazt elszállították.

Köszönjük a gépjármú elszállítását az illetékes hatóságoknak.


Korábban
2017.12.07.

A teherszállító járművet egész egyszerűen kifosztották, kibelezték, összefújták , na és természetesen teleszemetelték.

A zuglói Füredi út lakói nap mint nap ezzel a látvánnyal élnek együtt. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A zuglói Füredi út lakói nap mint nap ezzel a látvánnyal élnek együtt. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A helyszín nem ismeretlen számunkra. Folyamatosan kapjuk ebből az utcából a bejelentéseket, ahol még egy FKF Hulladékudvar is megtalálható. Emiatt is fölöttébb különös, hogy ez az utca miért számít primer szemetelési célpontnak. A korábbi bejelentések ide kattintva elérhetők. Továbbá a kerületben kimagasló az autóroncsok száma.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Ez a teherautó körülbelül 3 hete áll magára hagyva Füredi út végén. Azóta elképesztő amit műveltek vele. Tulajdonképpen teljesen leamortizálták és szemétlerakó vált belőle. Ilyet még nem láttam: minden elképzelhető rossz megvalósult vele, éppen csak nem gyújtották fel.

A rendszám jól felismerhető. Vajon a tulajdonosnak nem hiányzik? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A rendszám jól felismerhető. Vajon a tulajdonosnak nem hiányzik? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Egészen biztosan már volt aki a vezetőülésben töltötte az éjszakáját. A hulladék legkülönbözőbb formája fellelhető itt. Hab a tortán a graffitis suhancok „munkája”, amivel végérvényesen halálra ítélték a járművet. Forgalmas útszakaszról beszélünk, közelben benzinkút és ipari park.

Korábban már bejelentettem Önöknél az oldalon (konténer mellett gyűlő szeméthegyet), hogy volt már ugyanitt egy elhagyott konténer szemétlerakás is. Valami biztosan nem stimmel ezzel a környékkel ha ez már nem az első ilyen helyzet. Szerintem ez még annál is rosszabb. Kérem szíves intézkedésüket!”

Hulladék jellege: kommunális, autóroncs.

[codepeople-post-map]

A zuglói Füredi út helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...