Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Zugló Semsey utca köztéri szemete

Zugló Semsey utca köztéri szeméthelyzetéről érkezett bejelentés. A bejelentő elmondása szerint bárhol bejelentett süket fülekre talált. Vajon mi tehet ilyenkor egy helyi lakos?

Frissítve
2018.03.07.

Zuglói Önkormányzattól az alábbi tájékoztatást kaptuk
“Tárgyi ügyben a megtartott ellenőrzés nem talált hulladékot a panaszbejelentésben szereplő Budapest, XIV. kerület Semsey u. 13. szám előtti közterületen. Intézkedés megtétele nem vált szükségessé.”

Köszönjük a terület megtekintését. A probléma ezek szerint önmagától megoldódott lakossági szinten.


Korábban
2018.02.24.

Sok hasonló esettel találkozunk, amik publikálás után pik-pak megoldottak. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Zugló Semsey utca 13. előtt. ezt mar beküldtem egy párszor, de azóta se történt semmi. Én amúgy nagyon halas vagyok, hogy foglalkoznak egyáltalán ezzel a témával, mert amikor megpróbáltam én jelenteni egy előző szeméthalmot, ide-oda labdáztak velem az önkormányzatnál. Zugló, és a mi utcánk is folyton tele van ilyen kupacokkal, és a kukások nem viszik el. A Nők Lapjában olvastam erről az approl, azért próbálkoztam. Köszönöm és üdvözlettel, egy helyi lakos!”

A bejelentés időpontja: 2018.02.07. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási.

Zugló Semsey utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek