Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Zugló Semsey utca köztéri szemete - Hulladekvadasz.hu

Zugló Semsey utca köztéri szemete

Zugló Semsey utca köztéri szeméthelyzetéről érkezett bejelentés. A bejelentő elmondása szerint bárhol bejelentett süket fülekre talált. Vajon mi tehet ilyenkor egy helyi lakos?

Frissítve
2018.03.07.

Zuglói Önkormányzattól az alábbi tájékoztatást kaptuk
„Tárgyi ügyben a megtartott ellenőrzés nem talált hulladékot a panaszbejelentésben szereplő Budapest, XIV. kerület Semsey u. 13. szám előtti közterületen. Intézkedés megtétele nem vált szükségessé.”

Köszönjük a terület megtekintését. A probléma ezek szerint önmagától megoldódott lakossági szinten.


Korábban
2018.02.24.

Sok hasonló esettel találkozunk, amik publikálás után pik-pak megoldottak. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Zugló Semsey utca 13. előtt. ezt mar beküldtem egy párszor, de azóta se történt semmi. Én amúgy nagyon halas vagyok, hogy foglalkoznak egyáltalán ezzel a témával, mert amikor megpróbáltam én jelenteni egy előző szeméthalmot, ide-oda labdáztak velem az önkormányzatnál. Zugló, és a mi utcánk is folyton tele van ilyen kupacokkal, és a kukások nem viszik el. A Nők Lapjában olvastam erről az approl, azért próbálkoztam. Köszönöm és üdvözlettel, egy helyi lakos!”

A bejelentés időpontja: 2018.02.07. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási.

[codepeople-post-map]

Zugló Semsey utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...