Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hévízgyörki gyümölcsös szennyezettsége

Hévízgyörki gyümölcsös hulladékhalmáról értesített minket egyik kedves hulladékvadászunk. A kupacban háztartási, építési, műanyag, üveg és fém egyaránt megtalálható.

Frissítve
2019.07.01.

Az illetékes önkormányzat tájékoztatott bennünket, hogy a hulladékot a területről elszállították. Köszönjük a munkájukat.

Korábban
2018.03.18.

A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

Vegyes hulladék az egykori gyümölcsösben. / Fotó: hulaldekvadasz.hu

Vegyes hulladék az egykori gyümölcsösben. / Fotó: hulaldekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt hulladékvadászok! Hévízgyörk, a falu délnyugati határában, a régi gyümölcsös területén. A hely pontos GPS koordinátái :N47 °37.408′ E019°30.459”

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, üveg, fém.

Hévízgyörki gyümölcsös helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek